Vidusskolēnu skaits 2019./2020.g

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 20 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 20 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

7 vietas Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība"
4 vietas Zaļo un Zemnieku savienība
2 vietas VIDZEMES PARTIJA
1 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK"
1 vietas Jaunā konservatīvā partija
Ziņas

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Limbažu novadā iznākusi «Reņģēdāju pavārgrāmata»
„Aicinām reņģi atpakaļ ēdienkartē!” – ar šādu mudinājumu Limbažu novadā iznākusi „Reņģēdāju pavārgrāmata”, tajā apkopotas vairāk nekā 200 reņģu un brētliņu receptes. Šīs pavārgrāmatas idejas autors ir Dzintris Kolāts, kurš savulaik Salacgrīvā aizsāka arī Reņģēdāju festivālu.
Vai Limbažu–Valmieras ceļa remontdarbu veicēji ievazājuši latvāņus?
Pirms vairākiem gadiem ceļa posmā Limbaži–Valmiera veiktos remontdarbus vietējie iedzīvotāji saista ar tik nelāgu ciemiņu parādīšanos kā latvāņi. Tos ir ļoti grūti iznīcināt, tādēļ, ja šāds augs parādās kādam zemes īpašumā, saimnieks, maigi izsakoties, nav priecīgs.
Keramiķes Žagatas čiekuru ceplī top niansēm pilni darbi
Cepļa atvēršana keramiķiem katru reizi ir notikums, taču eksperimentāla, netradicionāli kurināta, cepļa atvēršana ir vēl intriģējošāka. Tāda bija arī čiekuru cepļa atvēršana Skultes pagastā, keramiķes Ingrīdas Žagatas darbnīcā "Cepļi". Kāds bija eksperimenta rezultāts?

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt