Dzīve & stils / Virtuve
ASV pieaug virtuālo restorānu popularitāte
Tūkstošiem restorānu ASV attīsta virtuālos pakalpojumus, jo klienti labprāt izmanto mobilās aplikācijas ēdiena pasūtīšanai. Tas ļauj tikt pie kārotā daudz ātrāk, turklāt ar iespēju novērtēt saņemto pakalpojumu.
Beļģijas jaunā gastronomija – vafeles ar zosu aknām
Beļģija ir pazīstama ar ļoti gardām uzkodām, sākot no saldajām vafelēm ar saldējumu līdz frī kartupeļiem. Lai gan daudziem šīs tradicionālās uzkodas vienmēr būs pirmā izvēle, augstās klases “Michelin” pavāri uzskata, ka pienācis laiks kam jaunam. Viņi piedāvā vafeles ar zosu aknām jeb tā saukto “foie gras”.
Baltijas zivis, ceptas amaranta un kvinoja tempurā. «Divi šefi» recepte
Pie "Divi šefi" šefpavāra Jura Latišenoka viesojas nozares kolēģe jeb «Street Food Latvia» vadītāja Monta Vecozola. Viņa kopā ar domubiedriem nolēma veidot uzņēmumu, kas apvieno dažādus ielu ēdinātājus, un attīstīt šo kustību Latvijā. Juris ar Montu arī kopīgi pagatavos Baltijas zivis, ceptas amaranta un kvinoja tempurā, ar dārzeņu un mārrutku - ābolu mērci. Piedāvājam šo recepti. 
Biešu arancini ar kazas siera pildījumu, pasniegti ar mīdijām un grilētiem langustīniem
Raidījuma «Divi šefi» pavārs Juris Latišenoks savā virtuvē aicinājis uzņēmuma «Cast Print» vadītāju Jāni Oliņu. Viņš kopā ar kolēģiem ļauj mums iepazīt pilnīgi citādu kaulu lūzumu ārstēšanas pieredzi – mūsdienīgu un daudz ērtāku. Šefpavārs Juris Latišenoks aicinās Jāni pagatavot biešu arancini ar kazas siera pildījumu, kas pasniegti ar mīdijām un grilētiem langustīniem. Piedāvājam šo recepti. 
Siltās šokolādes kūciņas. «Divi šefi» recepte
Šefpavārs Juris Latišenoks Latvijas Televīzijas raidījumā "Divi šefi" aicinājis «Kalve Coffee» vadītāju Raimondu Zadvornovu kopīgi pagatavot ko interesantu no ielu ēdiena jeb «street food». Viņi gatavoja siltās šokolādes kūciņas. Piedāvājam šo recepti. 
Rīspapīra rullīši ar dārzeņiem, citrona krēmsieru un ēdamziediem
Latvijas Televīzijas kulinārijas raidījuma “Divi šefi” šefpavārs Juris Latišenoks savā virtuvē uz riteņiem aicinājis Lieni Rogu – vienu no zīmola «Babbit» veidotājām. Viņas ģimenē visi ir veģetārieši. Svaigie rullīši ir viena no viņas ģimenē iecienītām receptēm. Tagad kopā ar pavāru viņi gatavo rīspapīra rullīšus ar dārzeņiem, citrona krēmsieru un ēdamziediem, kuru ideja nāk no Taizemes. Piedāvājam šo recepti.
Jaunākie
Interesanti