Dzīve & stils / Virtuve
Kamambēra un biešu pīrāgs – «Es mīlu ēdienu» recepte
Šajā pavasarī dzīves gardēde Ilze Jurkāne atgriežas, lai kopā ar jums dotos ciemos pie cilvēkiem, kuri mīl ēdienu. Kā pirmo Ilze apciemos Santu Liepu, kura plašākai publikai vairāk zināma ar savu “Zaļo maizi” un Āgenskalna sinepēm. Santa stāsta par savu dzīves filozofiju un abas kopīgi pagatavos “chilli con carne” un, protams, arī cep maizīti – šoreiz biešu sārtā tonī.
Chilli con carne - «Es mīlu ēdienu» recepte
Šajā pavasarī dzīves gardēde Ilze Jurkāne atgriežas, lai kopā ar jums dotos ciemos pie cilvēkiem, kuri mīl ēdienu. Kā pirmo Ilze apciemos Santu Liepu, kura plašākai publikai vairāk zināma ar savu “Zaļo maizi” un Āgenskalna sinepēm. Santa stāsta par savu dzīves filozofiju un abas kopīgi pagatavos “chilli con carne” un, protams, arī cep maizīti – šoreiz biešu sārtā tonī.
Kazas siers, ceptas bietes un upeņu pumpuri - pavasara enerģijai
Nedaudz pakoriģējot uzturu un iekļaujot tajā garšīgus un veselīgus produktus, varam palīdzēt ķermenim cīnīties ar ziemas – pavasara nogurumu. Jaunais un daudzsološais šefpavārs Ritvars Toms Logins (19) Pieci.lv rubrikā "Piecas garšas" dalās ar pieciem superproduktiem organisma attīrīšanai un vitamīnu uzņemšanai pavasarī. 
Jaunākie
Populārākie
Interesanti