Dzīve & stils / Virtuve
Saldēdiens no grūbām un dzērvenēm - «Iekodies Kurzemē» recepte
Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Iekodies Kurzemē"  viesojas pie saimnieces Saldus novadā un gatavo saldo ēdienu. Šī ir ļoti sena Kurzemes garšas recepte, kas gatavota pēc zvārdenieces Dzirdras Lāces atmiņām. Šo saldo ēdienu gatavo ziemas periodā, īpaši ap Ziemassvētkiem. 
Pļenca - «Iekodies Kurzemē» recepte
Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Iekodies Kurzemē"  viesojas pie saimnieces Saldus novadā un gatavo pļencu jeb sāļo rudzu mīklas plātsmaizi. Piedāvājam šīs Kurzemes garšas recepti.
Mazsālīta sīga. «Iekodies Kurzemē» recepte
Garšas ekspedīcijas ceļojuma laikā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Iekodies Kurzemē” viesojas zvejnieku sētā Kolkā, kur saimniece gatavo mazsālītu sīgu. Kā to pagatavot kurzemnieku gaumē?
Zivju zupa ar sīgu. «Iekodies Kurzemē» recepte
Garšas ekspedīcijas ceļojuma laikā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Iekodies Kurzemē” viesojas zvejnieku sētā Kolkā, kur saimniece gatavo zivju zupu no sīgas. Kā to pagatavot kurzemnieku gaumē?
Apgūst Rucavas baltā sviesta gatavošanu
Jūlija pēdējā svētdienā Rucavā, Papes “Vītolniekos”, jau tradicionāli ar dziesmām, dejām un gardiem ēdieniem  tiek svinēti Annu godi, pulcinot ciemiņus no tuvākiem un tālākiem  Latvijas novadiem. Šoreiz ikvienam bija iespēja piedalīties meistarklasē, lai  apgūtu  Rucavas baltā sviesta gatavošanas noslēpumus.
Jaunākie
Interesanti