Dzīve & stils / Virtuve
Kvinojas un baltās šokolādes deserts – «Es mīlu ēdienu» recepte
Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Es mīlu ēdienu" un dzīves gardēde Ilze Jurkāne dodas ciemos pie dzīvespriecīgās un smaidīgās Signes Šlosbergas. Kā ir Latvijā audzēt kvinoju, un kā Signe nonāca līdz idejai pašai gatavot griķu pastu? Sarunas par biznesu, grāmatām un ēdienu. Bet vēlāk virtuvē top gan pīle šampanietī, gan gardā griķu pasta, gan kvinojas un baltās šokolādes deserts ar zemenēm.
Pīle šampanietī ar dārzeņiem un griķu pastu – «Es mīlu ēdienu» recepte
Latvijas Televīzijas raidījums "Es mīlu ēdienu" un dzīves gardēde Ilze Jurkāne dodas ciemos pie dzīvespriecīgās un smaidīgās Signes Šlosbergas. Kā ir Latvijā audzēt kvinoju, un kā Signe nonāca līdz idejai pašai gatavot griķu pastu? Sarunas par biznesu, grāmatām un ēdienu. Bet vēlāk virtuvē top gan pīle šampanietī, gan gardā griķu pasta, gan kvinojas un baltās šokolādes deserts ar zemenēm. 
Kā vāra pieneņu medu
Saimniece Sarmīte Kukaine-Oleksāne LTV raidījumam “4.studija” atklāj pieneņu medus recepti, ko viņai pirms gadiem 10 ieteica kāda kaimiņiene un kura saimniecei tā patika, ka tagad viņa pieturas pie šīm “pārbaudītajām vērtībām”.  
Jaunākie
Populārākie
Interesanti