Valsts reģionālie grants ceļi

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 12 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 12 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

8 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
3 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Latvijas Zaļā partija, Jaunā VIENOTĪBA, Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība", LATGALES PARTIJA
1 vieta Jaunā konservatīvā partija
1 vieta "PROGRESĪVIE"
Ziņas
9. maijs aizvadīts bez būtiskiem pārkāpumiem; 19 aizturētie
9. maijs aizvadīts bez būtiskiem pārkāpumiem; 19 aizturētie
Latvijā 9. maijs aizritējis bez būtiskiem pārkāpumiem. Valsts policija fiksējusi 65 administratīvos pārkāpumus. Sākti divi kriminālprocesi par genocīda, nozieguma pret mieru, kara noziegumu attaisnošanu – pa vienam Daugavpilī un Jelgavā. Kopumā aizturētas 19 personas, toskait kāds 9. maija atzīmētājs Jelgavā, kurš kapos šaudījies ar gāzes ieroci.
Otrā pasaules kara augstā cena: Latvijas pilsētas kā PSRS un Vācijas karalauks
Otrā pasaules kara augstā cena: Latvijas pilsētas kā PSRS un Vācijas karalauks
8. maijā, Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru piemiņas dienā, svarīgi ir atcerēties ne tikai kara beigas kā robežšķirtni starp kara un pēckara Eiropu, bet arī izprast šī kara nestos zaudējumus un postu Latvijas tautai un valstij. Pretēji ilgus gadu desmitus padomju propagandas un Krievijas Federācijas vēl mūsdienās paustajam "Lielā Tēvijas kara mītam", tostarp par Baltijas valstu "atbrīvošanu" 1944.–1945. gadā, kara laika realitāte runā par ko citu.

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Ministre Bērziņa neizslēdz Rēzeknes domes atlaišanu
(papildināts)
Ministre Bērziņa neizslēdz Rēzeknes domes atlaišanu (papildināts)
Rēzeknes valstspilsētas pašvaldība iesniegusi Finanšu ministrijā budžeta projektu ar 1,3 miljonu eiro deficītu, kas nozīmē, ka tā nav izpildījusi uzdevumu izstrādāt sabalansētu budžetu. Tādēļ vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa ("Jaunā Vienotība") neizslēdz, ka varētu rosināt Saeimai lemt par Rēzeknes valstspilsētas domes atlaišanu.