Valsts reģionālie grants ceļi

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 12 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 12 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

8 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
3 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Latvijas Zaļā partija, Jaunā VIENOTĪBA, Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība", LATGALES PARTIJA
1 vieta Jaunā konservatīvā partija
1 vieta "PROGRESĪVIE"
Ziņas

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Ar cerību, ka cilvēkos kaut kas pamodīsies, latgalieši turpina palīdzēt Ukrainai
Ar cerību, ka cilvēkos kaut kas pamodīsies, latgalieši turpina palīdzēt Ukrainai
Koncerti ar Ukrainas jauniešu un bērnu uzstāšanos, mītiņi, ziedojumu vākšana un ierakumu sveču liešana – apritot diviem gadiem kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā, 24. februārī arī Rēzeknē un Daugavpilī aktīvie reģiona ļaudis kopā ar ukraiņiem, kuri tagad dzīvo Latgalē, organizē dažādus atbalsta pasākumus Ukrainai.
Ministre Bērziņa: Situāciju Rēzeknē vērtēs arī no valsts drošības viedokļa
(papildināts)
Ministre Bērziņa: Situāciju Rēzeknē vērtēs arī no valsts drošības viedokļa (papildināts)
Rēzeknes valstspilsēta ir vienīgā pašvaldība Latvijā, kas nav pieņēmusi savu budžetu likumā noteiktajā termiņā. Lemjot par turpmāko rīcību, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) ņems vērā arī valsts drošības intereses. Savu nostāju ceturtdien paudusi gan Finanšu ministrija, gan VARAM, solot meklēt risinājumus, lai neciestu iedzīvotāji, taču domes atlaišana pagaidām neesot ministriju dienas kārtībā.
Rēzeknē dzīvojošie ukraiņi rīko atbalsta pasākumu «No sirds Ukrainai»
Rēzeknē dzīvojošie ukraiņi rīko atbalsta pasākumu «No sirds Ukrainai»
Rēzeknē savas otrās mājas vismaz uz laiku atraduši aptuveni 300 Ukrainas bēgļu. Daudzi no viņiem Rēzeknē dzīvo jau vairāk nekā gadu un pamazām iekļaujas gan darba tirgū, gan arī vietējā kultūras dzīvē. Tajā pašā laikā ukraiņi uztur arī savas tradīcijas un kultūru. Gan rēzeknieši, gan ukraiņi bēgļi nolēmuši sarīkot atbalsta pasākumus varonīgajai Ukrainas tautai "No sirds Ukrainai".