Nodokļu (IIN+NĪN) ieņēmumi 2018.g

+ -
Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 20 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 20 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

6 vietas "LIEPĀJAS PARTIJA"
5 vietas Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība"
2 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
1 vieta "Kustība "Par!"", Jaunā VIENOTĪBA, "PROGRESĪVIE"
1 vieta Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK"
Ziņas
Liepājā festivālā «Ziedonis ūdenstornī» izskanēs ukraiņu pavasara dziesmas – vesņankas
Liepājā festivālā «Ziedonis ūdenstornī» izskanēs ukraiņu pavasara dziesmas – vesņankas
Karostas ūdenstornī izskanēs ukraiņu pavasara dziesmas – vesņankas. 4. maijā notiek festivāls "Ziedonis ūdenstornī" – šādi nodēvēts vienas dienas mūzikas, mākslas un laikmetīgā teātra festivāls, kas sestdien, 4. maijā, notiks Karostas ūdenstornī, kas Liepājā ir unikāla telpa mākslas norisēm. Festivāla kulminācija būs vokālā dueta Anša Bētiņa un Artūra Čukura koncertprogramma "Slāvu tautas dziedājumi. Pavasaris" pirmatskaņojums. Tas būs vienlaikus veltījums gan dabas ziedonim, gan ukraiņu tautai. 
Saasinās konkurence autobusu maršrutā Rīga–Liepāja; samazinās cenas
Saasinās konkurence autobusu maršrutā Rīga–Liepāja; samazinās cenas
Starp Rīgu un Liepāju no ceturtdienas vairāki reģionālie autobusi brauc ātrāk un tajos biļetes maksā lētāk. Paralēli valsts apmaksātajiem reisiem starp abām pilsētām sāk kursēt arī komercreisi. Bez valsts dotācijas braucienus nodrošina starptautiskais pārvadātājs "Lux Express" un vietējais uzņēmums "Liepājas autobusu parks", kurš iepriekš šoferu trūkuma dēļ nespēja izpildīt visus reisus

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Mazākumtautību festivāls Liepājā – kultūras mantojums, dziesma, deja, nacionālā virtuve un sadraudzē...
Mazākumtautību festivāls Liepājā – kultūras mantojums, dziesma, deja, nacionālā virtuve un sadraudzēšanās
Pēc Jāņiem Liepājā sabrauks tūkstošiem cilvēku – tikai dalībai koncertos vien iesnieguši pieteikumus vairāk nekā simt kolektīvi, kas pārstāv 14 tautības. Taču trešā mazākumtautību festivāla "Vaļā vērti atslēdziņ’!" programmā būs ne tikai koncerti – daudzo Latvijas mazākumtautību pārstāvji rādīs savu tautu kultūru un mākslu no visdažādākajām pusēm. Tradīcijas savīsies ar mūsdienām, Rus.LSM.lv apliecināja viens no festivāla mākslinieciskajiem vadītājiem režisors Juris Jonelis.   
Liepājnieki pilsētas dzimšanas dienā ziedo asinis
Liepājnieki pilsētas dzimšanas dienā ziedo asinis
Iedvesmojoties no donoriem, kuri ziedo asinis savā dzimšanas dienā, arī Liepājas pilsēta savus svētkus šonedēļ atzīmē ar divām Donoru dienām. To laikā asinis ziedoja 122 cilvēki, no kuriem 24 – pirmoreiz. Valsts asins donoru centrā (VADC) norādīja, ka speciāli rīkotās akcijās un izbraukumos novērojams lielāks donoru pieplūdums nekā ikdienā. Tiesa, salīdzinoši liela daļa potenciālo donoru tiek atzīti par nederīgiem.