Provizoriskie rezultāti

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 12 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

Provizoriskais mandātu sadalījums

Neoficiālie aprēķini, balstoties uz provizoriskajiem CVK datiem no 12 iecirkņiem

Atjaunots: 06.06. plkst. 11:10

8 vietas "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija
3 vietas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Latvijas Zaļā partija, Jaunā VIENOTĪBA, Politiskā partija "Latvijas Reģionu Apvienība", LATGALES PARTIJA
1 vieta Jaunā konservatīvā partija
1 vieta "PROGRESĪVIE"
Ziņas

Ziņojumu dēlis

Pastāsti, kādas problēmas ir Tavā pašvaldībā, kas labs ir izdarīts pēdējo 4 gadu laikā vai ko Tu gribi sagaidīt no jaunās vietvaras.

Video

Jaunākie video no citiem novadiem

Rādīt vairāk

Kas solīts pirms 4 gadiem

Ko pirms iepriekšējām vēlēšanām 2017.gadā toreizējie pašvaldību vadītāji intervijās LTV Ziņu dienestam atbildēja uz iedzīvotāju jautājumiem un ko solīja darīt četru gadu laikā.

Rēzeknei nebūs valdības prasītā bezdeficīta budžeta valsts aizdevuma saņemšanai
Rēzeknei nebūs valdības prasītā bezdeficīta budžeta valsts aizdevuma saņemšanai
Finanšu grūtībās nonākušajai Rēzeknes valstspilsētas pašvaldībai uzkrāti parādi vairāk nekā četru miljonu eiro apmērā. Lai par tiem norēķinātos, palīgā ar aizdevumu uz neierasti ilgu laiku – 15 gadiem – nākt gatava bija valsts. Tomēr ar nosacījumu, ja Rēzekne šogad pieņem bezdeficīta budžetu jeb tādu, kur izdevumi nepārsniedz ieņēmumus. Tomēr izskatās, ka tas nenotiks.
Valdība Rēzeknei piešķir 5 miljonu eiro aizdevumu ar nosacījumu par bezdeficīta budžetu
(papildināts...
Valdība Rēzeknei piešķir 5 miljonu eiro aizdevumu ar nosacījumu par bezdeficīta budžetu (papildināts)
Valdība otrdien, 13. februārī, atbalstīja 5 miljonu eiro aizdevuma piešķiršanu uz bankrota sliekšņa nonākušajai Rēzeknes valstspilsētas pašvaldībai ar nosacījumu, ka pašvaldība aizdevumu saņems tikai tad, kad tā būs iesniegusi Finanšu ministrijā apstiprinātu 2024. gada budžetu bez deficīta. Tas jāizdara līdz 21. februārim. Ja tas netiks izdarīts, tiks vērtēta pašvaldības rīcībspēja, atzina finanšu ministrs Arvils Ašeradens ("Jaunā Vienotība").
Rēzeknes pašvaldība revidentu neatrod, finanšu pārskatu bez maksas vētīs Valsts kontrole
Rēzeknes pašvaldība revidentu neatrod, finanšu pārskatu bez maksas vētīs Valsts kontrole
Rēzeknes pašvaldībai līdz 21. februārim jāapstiprina bezdeficīta budžets, kas izšķirs, vai domnieki saglabās savus krēslus. Tikmēr noslēgumam tuvojas pārbaude par līdzšinējā zvērinātā revidenta darbu pašvaldībā. Finanšu pārskatu no jauna bez maksas Rēzeknē revidēs Valsts kontrole, jo pašvaldība privātu pakalpojuma sniedzēju nespēja nolīgt.
Rēzeknei pieaug parādi par būvniecību
Rēzeknei pieaug parādi par būvniecību
Rēzeknei pagājušā gada parādu segšanai piešķirs speciālo stabilizācijas aizdevumu, ja pašvaldības dome pieņems sabalansētu jeb bezdeficīta budžetu. Finanšu ministrija ir pārliecināta, ka progress šī mērķa sasniegšanai ir, – pašvaldība gatavo lēmumus, par ko gan vēl būs jābalso deputātiem. Pērn parādi gan turpināja pieaugt līdz pat Vecgada dienai, kad saņemts kārtējais rēķins par spa jeb rekrācijas centra būvniecību 1,3 miljonu eiro vērtībā.