Dzimšanas gads: 1957

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Bauskas novads

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Bauskas novada iedzīvotāju izglītošanas veicināšanu sabiedrības veselības jautājumos, pieaicinot Latvijas zinošākos ekspertus Sabiedrības veselības saglabāšanā (t.sk. veselīgs uzturs, dzīves veids u.c.).
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Sociālo pakalpojumu kvalitātes uzlabošanu un to apjoma palielināšanu Bauskas novada invalīdiem un pensionāriem. Kā arī, lai novada sporta iestādes un uzņēmumi būtu pieejami ar atlaidi šīm iedzīvotāju grupām.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
Novada ceļu, ielu sakārtošana un apdzīvoto vietu teritoriju sanitārā sakopšana, jo COVID pandēmijas laikā ir izveidojies daudz sadzīves atkritumu, it īpaši, kas bija saistīti ar pārtikas iepakojumiem.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Latvijas lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultāte 2010 Pārtikas inženierzinātne, Doktora grāds pārtikas inženierzinātnē (Dr.sc. ing.)
Augstākā Valsts Permas medicīnas institūts (PSRS tagadējā Krievijas federācija) 1980 Sanitārija, higiēna un epidemioloģija. Ārsts higiēnists - epidemiologs
Vidējā Bauskas 2.vidusskola 1974 Vidējā izglītība
Darbavieta Amats
Pārtikas un veterinārais dienests, centrālais birojs Pārtikas izplatīšanas uzraudzības daļas vadītāja
Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts (BIOR) Riska novērtēšanas un epidemioloģijas nodaļas vadošā pētniece
Profilaktiskās medicīnas asociācija Sabiedrības veselības ārstu sertifikācijas komisijas locekle
Jaunumi