Dzimšanas gads: 1960

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Jūrmala

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Veicināt izglītību, kas iegulda pedagogos un izglītības profesionāļos. Mums ir jāmaina domāšana un jāiegulda ne tikai infrastruktūrā un jaunās celtnēs, bet arī cilvēkos, kas cels mūsu pilsētas konkurētspēju un attīstību.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Es atbalstīšu bērnus un skolotājus. Tas ir gan finansiāls atbalsts pedagogu piemaksu ziņā, gan atbalsta personāla pieejamība Jūrmalas skolās - asistenti, speciālie pedagogi, psihologi. Strādāšu, lai kvalitatīvu izglītību var iegūt visi bērni.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
Jūrmalas izglītības sistēma, koncentrējoties uz pedagogu atbalstu un bērnu vajadzībām. Ieguldīsim algās, atbalsta profesionāļos un skolu darba izvērtējumā. Veidosim mūžizglītības iespējas un vērsīsimies pret mobingu izglītībā.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Ļeņingradas valsts A.I.Hercena vārdā nosauktais pedagoģiskais institūts 1987 Pirmsskolas pedagoģijas un psiholoģijas pasniedzēja, pirmsskolas audzināšanas metodiste
Darbavieta Amats
Bezdarbniece
Jaunumi