Dzimšanas gads: 1984

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Alūksnes novads

1 Viena praktiska lieta, ko es noteikti gribu izdarīt mūsu pašvaldībā?
Izveidot profesionālu, pašvaldības līdzfinansētu plānu invazīvo "Latvāņu" ierobežošanai visā pašvaldības un privātajā novada teritorijā, tādejādi cīņu ar šo invazīvo augu nododot mērķtiecīgai, plānveidīgai un pareizai apkarošanai.
2 Es vēlos panākt, lai pašvaldība prioritāri atbalstītu (norādiet maksimums 2 sabiedrības grupas, NVO vai nozares):
Atbalstīšu ikvienu novada iedzīvotāju, nedalot grupās, vai vecuma robežās. Svarīgas ir gan jaunās ģimenes, gan viņu vecāki un vecvecāki, kas visi ir saistīti un novada piederību veidojoši.
3 Manas kā deputāta prioritātes pašvaldības investīcijām būs (nosauciet maksimums divus projektus, norādot, vai tie būtu novada centrā vai perifērijā):
Papildināt iedzīvotāju atpūtas iespējas "ziemas periodā", uzlabojot "Mežinieku" sporta kompleksa servisu un izveidojot "SPA centru" ar peldbaseinu, pirtīm, radot veselīgas atpūtas iespējas Alūksnes iedzīvotājiem.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Vidējā Valsts Priekuļu lauksaimniecības tehnikums 2003 agrouzņēmuma komercdarbinieks
Augstākā Starptautiskā praktiskās psiholoģijas augstskola 2007 reklāmas menedžera kvalifikācija un profesionālais bakalaura grāds sabiedrības vadībā
Augstākā Rīgas starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola 2010 profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā
Darbavieta Amats
Alsviķu pagasta, zemnieku saimniecība "KOTES" īpašnieks
SIA "ZeZe" valdes loceklis
Latvijas Saules kolektoru asociācija biedrs
Jaunumi