Dzīve & stils / Virtuve
Ko iesākt ar āboliem? Pildītu ābolu recepte
Ko darīt ar āboliem? Šogad šis jautājums nomoka daudzus cilvēkus, jo ābolu raža visā Latvijā padevusies ļoti laba. Uztura speciālisti iesaka ābolus lietot uzturā to vērtīgā sastāva dēļ.
Dārzeņi ar rīsiem un vistas gaļu – «Gatavo dabā» recepte
LTV raidījumā "Gatavo dabā" ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis dodas uz Mērsragu. Pārgājienā pa akmeņaino jūras piekrasti viņam pievienojas sajūtu inženieris un mākoņskrējējs Mārtiņš Zvīdriņš. Šoreiz viņi gatavo buljona nūdeļu zupu ar cūkas šķiņķi un dārzeņus ar rīsiem un vistas gaļu.
Buljona nūdeļu zupa ar cūkas šķiņķi – «Gatavo dabā» recepte
LTV raidījumā "Gatavo dabā" ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis dodas uz Mērsragu. Pārgājienā pa akmeņaino jūras piekrasti viņam pievienojas sajūtu inženieris un mākoņskrējējs Mārtiņš Zvīdriņš. Šoreiz viņi gatavo buljona nūdeļu zupu ar cūkas šķiņķi un dārzeņus ar rīsiem un vistas gaļu.
Pīles kājas alus mērcē – «Gatavo dabā» recepte
LTV1 skatītāji no septembra sākuma ik otrdienu plkst.19.30 var vērot raidījumu "Gatavo dabā", kurā ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis kopā ar kādu, kurš mīl dabu tikpat ļoti, cik viņš pats, dodas dabā, lai izzinātu, izgaršotu un gatavotu.
Priežu sviestā cepts puķkāposts – «Gatavo dabā» recepte
LTV1 skatītāji no septembra sākuma ik otrdienu plkst.19.30 var vērot raidījumu "Gatavo dabā", kurā ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis kopā ar kādu, kurš mīl dabu tikpat ļoti, cik viņš pats, dodas dabā, lai izzinātu, izgaršotu un gatavotu.
«Pasta karbonara» – «Gatavo dabā» recepte
LTV1 skatītāji no septembra sākuma ik otrdienu plkst.19.30 var vērot raidījumu "Gatavo dabā", kurā ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis kopā ar kādu, kurš mīl dabu tikpat ļoti, cik viņš pats, dodas dabā, lai izzinātu, izgaršotu un gatavotu.
Rucavas baltā sviesta ražotāji var saņemt atbalstu
Eiropas Komisija Rucavas balto sviestu iekļāvusi Aizsargāto ģeogrāfiskās izcelsmes norāžu reģistrā. Līdz ar iekļaušanu minētajā reģistrā Rucavas baltā sviesta receptūra ir aizsargāta un ražotājiem turpmāk ir iespēja marķēt produktu ar starptautiski atpazīstamu kvalitātes zīmi, kā arī īpašā sviesta ražotāji var saņemt atbalstu.
Sviestā cepts asaris ar dārzeņiem – «Gatavo dabā» recepte
LTV1 skatītāji no septembra sākuma ik otrdienu plkst.19.30 var vērot raidījumu "Gatavo dabā", kurā ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis kopā ar kādu, kurš mīl dabu tikpat ļoti, cik viņš pats, dodas dabā, lai izzinātu, izgaršotu un gatavotu.
Jaunākie
Interesanti