Dzīve & stils / Virtuve
Atšķirībā no tirgus veikalos bieži nenorāda kartupeļu šķirnes
No franču valodas tulkojot, kartupelis nozīmē “zemes ābols”. Veikalā pie āboliem redzam norādītas dažādas šķirnes, piemēram, “Paul Red”, “Gala”, “Granny Smith”, bet pie kartupeļu stenda līdzīgu norāžu nav un lielveikalos nesteidz solīt tos ieviest.
Jēra gaļas zupa ar katliņā ceptu maizi – «Gatavo dabā» recepte
LTV raidījumā "Gatavo dabā" ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis šoreiz dabā devās kopā ar bērnu un jauniešu organizācijas "Jaunie vanagi" prezidentu Edgaru Baranovu. Abi Līgatnes puses skaistajā dabā cepa picu un uz uguns vārīja rudenīgu jēra zupu.
Pica čuguna pannā – «Gatavo dabā» recepte
LTV raidījumā "Gatavo dabā" ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis šoreiz dabā devās kopā ar "Jaunie vanagi" prezidentu Edgaru Baranovu. Abi Līgatnes puses skaistajā dabā cepa picu un uz uguns vārīja rudenīgu jēra zupu.
Ko iesākt ar āboliem? Pildītu ābolu recepte
Ko darīt ar āboliem? Šogad šis jautājums nomoka daudzus cilvēkus, jo ābolu raža visā Latvijā padevusies ļoti laba. Uztura speciālisti iesaka ābolus lietot uzturā to vērtīgā sastāva dēļ.
Dārzeņi ar rīsiem un vistas gaļu – «Gatavo dabā» recepte
LTV raidījumā "Gatavo dabā" ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis dodas uz Mērsragu. Pārgājienā pa akmeņaino jūras piekrasti viņam pievienojas sajūtu inženieris un mākoņskrējējs Mārtiņš Zvīdriņš. Šoreiz viņi gatavo buljona nūdeļu zupu ar cūkas šķiņķi un dārzeņus ar rīsiem un vistas gaļu.
Buljona nūdeļu zupa ar cūkas šķiņķi – «Gatavo dabā» recepte
LTV raidījumā "Gatavo dabā" ēdiena entuziasts un garšu pētnieks Renārs Purmalis dodas uz Mērsragu. Pārgājienā pa akmeņaino jūras piekrasti viņam pievienojas sajūtu inženieris un mākoņskrējējs Mārtiņš Zvīdriņš. Šoreiz viņi gatavo buljona nūdeļu zupu ar cūkas šķiņķi un dārzeņus ar rīsiem un vistas gaļu.
Jaunākie
Interesanti