Dzīve & stils / Virtuve
Viltotā zivs, sacepums un pankūkas. Ķirbju receptes no pagātnes
Viltotā zivs, sacepums un pankūkas. Ķirbju receptes no pagātnes
Rudens ir laiks, kad savu sezonas uznācienu piedzīvo ķirbji. Zīmīgi, ka tos var gatavot kā saldajos, tā sāļajos ēdienos, atliek vien izlemt un ķerties klāt. Dažādas ķirbju pagatavošanas receptes aizgūtas no izdevuma "Zeltene" pagājuša gadsimta 30. gadu numuriem.
LTV raidījumā «Īstās latvju saimnieces» uzvar Nora Poiša no Sēlijas
LTV raidījumā «Īstās latvju saimnieces» uzvar Nora Poiša no Sēlijas
Par Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" šīs sezonas uzvarētāju kļuvusi Nora Poiša no Sēlijas, iegūstot galveno balvu – 1000 eiro. Septiņos raidījumos septiņas saimnieces no Zemgales, Vidzemes, Sēlijas, Latgales un Kurzemes rādīja savu kulināro meistarību un pārsteidza ar viesmīlību.
Pavāra ieteikumi kāpostu skābēšanai – nodarbe visai ģimenei
Pavāra ieteikumi kāpostu skābēšanai – nodarbe visai ģimenei
Ja vēlies pamēģināt kāpostu skābēšanu, ar vienu kāpostu nebūs gana, jāsāk ar kārtīgu daudzumu – 10 kilogramiem, uzskata pavārs Renārs Purmalis. Latvijas Radio 5 – "pieci.lv" raidījumā "Nogaršo ar pieci" viņš dalījās ar saviem ieteikumiem kāpostu skābēšanā, kurā vislabāk iesaistīt visu ģimeni.
Lēti, bet garšīgi. Pavāra padomi taupīgākai gatavošanai
Lēti, bet garšīgi. Pavāra padomi taupīgākai gatavošanai
Ir trīs veidi, kā ikdienā samazināt ēdiena izmaksas – var iegādāties lētākus produktus, tērēt mazāk enerģijas gatavošanas procesā un taupīt savu laiku, ko varētu atvēlēt kam citam, – tā Latvijas Radio 5 – "pieci.lv" raidījumā "Nogaršo ar pieci" norādīja pavārs Renārs Purmalis. 

Vairāk par šo tēmu

Vairāk par šo tēmu

Vairāk par šo tēmu

Vairāk par šo tēmu

Vairāk par šo tēmu

Vairāk par šo tēmu

Vairāk par šo tēmu

Vairāk par šo tēmu

Vairāk

Svarīgākais šobrīd