Sports / Motoru sports
Argentīnā sākas pasaules čempionāts motokrosā, Jonass gatavs startam ar jaunu tehniku
Argentīnā sākas pasaules čempionāts motokrosā, Jonass gatavs startam ar jaunu tehniku
Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass nedēļas nogalē Argentīnā sāks jauno pasaules čempionāta sezonu prestižajā MXGP klasē. Starpsezonā Jonass un viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja nopietnas pārmaiņas, pārejot uz japāņu ražotāja "Honda" motocikliem. Gan komandai, gan braucējiem būs jāadaptējas tehnikai, bet Jonass ir optimistiski noskaņots un apmierināts ar pirmssezonas treniņos paveikto.
Pēc gatavošanās laika bada ar jaunu pretendentu ambīcijām startē F-1 sezona
Pēc gatavošanās laika bada ar jaunu pretendentu ambīcijām startē F-1 sezona
Ar netipiski agru startu nedēļas nogalē jau sāk griezties 2023. gada Pirmās formulas (F-1) karuselis, kas sola gan sportiskas intrigas trasē, gan arī šim sporta veidam tik ļoti raksturīgās aizkulišu cīņas un kaujas aiz slēgtām durvīm. Pagājušā sezona F-1 atnesa lielākās tehniskās pārmaiņas čempionāta vairāk nekā 70 gadus ilgajā vēsturē, bet šogad visi jau ir krietni labāk pazīstami ar tehniku un ziemā centušies uzlabot savas mašīnas.
Sapnis sportam, ieguvums ekonomikai un valstij. Ko Latvijai nozīmēs pasaules čempionāta posms rallij...
Sapnis sportam, ieguvums ekonomikai un valstij. Ko Latvijai nozīmēs pasaules čempionāta posms rallijā?
Sapnis, kas pārtapis par realitāti, jeb pasaules rallija čempionāta (WRC) posms Latvijā, ko plāno 2024. gadā, nenoliedzami būs vērienīgs sporta notikums, taču nedrīkst aizmirst arī par to, kā pasākums ietekmēs valsts atpazīstamību pasaulē un ekonomiskos ieguvumus. Latvijas WRC posma izziņošanas pasākumā izskanēja dažādi viedokļi par to, kas varētu būt gaidāms no pasaules autorallija elites viesošanās Kurzemē. 
Rallijā «Sarma» pēc vadošās latviešu ekipāžas diskvalificēšanas uzvar igaunis Korge (precizēts)
(pap...
Rallijā «Sarma» pēc vadošās latviešu ekipāžas diskvalificēšanas uzvar igaunis Korge (precizēts) (papildināts)
Sestdien, 11. februārī, notikušajā Latvijas rallija čempionāta sezonas pirmajā posmā – rallijā "Sarma" – uzvarēja igauņa Timmu Korges ("Mitsubishi Lancer Evo X") ekipāža, kas pie uzvaras tika pēc latviešu ekipāžas Emīls Blūms/Ralfs Lipstoks ("Mitsubishi Lancer Evo IX") diskvalificēšanas, liecina sacensību oficiālie rezultāti.
Organizatori gatavojas pasaules motokrosa čempionāta posmam Ķegumā
Organizatori gatavojas pasaules motokrosa čempionāta posmam Ķegumā
Latvijā motokrosa trasē Ķegumā arī šosezon risināsies viens no pasaules čempionāta posmiem, tai skaitā arī prestižajā MXGP klasē. Latvijas "Grand Prix" būs astotais no kalendārā paredzētajiem 19 posmiem. Šī jau būs 14. sezona pēc kārtas, kad viens no posmiem notiek Ķegumā.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd