Sports / Motoru sports
Jonasam līdz motokrosa sezonas sākumam nebijis izaicinājums – jāpieradina «Honda»
Jonasam līdz motokrosa sezonas sākumam nebijis izaicinājums – jāpieradina «Honda»
Jaunā gada pirmajā dienā motokrosa braucēja Paula Jonasa pārstāvētā komanda "Standing Construct" oficiāli apstiprināja "Honda" motociklu izmantošanu gaidāmajā pasaules čempionāta sezonā. Jonass arī turpmāk paliks šajā komandā un centīsies pierast pie lielām pārmaiņām – 12 gadus latviešu sportistam bija līgums ar KTM grupu un viņš startēja ar šīs grupas zīmolu KTM, "Husqvarna" un "GasGas" motocikliem jau kopš pusaudža vecuma. Tagad Paulam būs jāadaptējas un sevi jāpierāda uz japāņu spēkrata.  
Japānas WRC posmā pēc spraiga rallija līderu dueļa vadību pārņem Nevils 
Japānas WRC posmā pēc spraiga rallija līderu dueļa vadību pārņem Nevils 
Pasaules rallija čempionāta (WRC) Japānas posmā pēc sestdien aizvadītajiem ātrumposmiem rallija vadību pārņēmis beļģis Tjerī Nevils (“Hyundai Shell Mobis”), kurš spraigu dueli visas dienas garumā aizvadīja ar iepriekšējo rallija līderi – britu Elfinu Evansu (“Toyota Gazoo Racing”).
Sezonas noslēgums sen neredzētā vietā. Sākas pasaules rallija čempionāta posms Japānā
(papildināts)
Sezonas noslēgums sen neredzētā vietā. Sākas pasaules rallija čempionāta posms Japānā (papildināts)
Pēc 12 aizvadītiem 2022. gada pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas posmiem, kas palīdzēja gan kronēt jaunu pasaules ātrāko rallistu, gan noskaidrot labāko rūpnīcas komandu, pienācis laiks sezonas noslēdzošajam rallijam Japānā. WRC posms Uzlecošās saules zemē atgriežas čempionāta kalendārā pēc 12 gadu pārtraukuma un ar pilnīgi jaunu formātu sezonas izskaņā centīsies braucējiem sagādāt kārtējo pārbaudījumu. 
Latvijas motosportisti gatavi startam Motoru sporta spēlēs
Latvijas motosportisti gatavi startam Motoru sporta spēlēs
Autosportistiem nav iespēju startēt klasiskajās olimpiskajās spēlēs, taču Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) radījusi pati savu versiju autosporta olimpiskajām spēlēm, rīkojot FIA Motoru sporta spēles. Pasākums šoruden norisinās otro reizi vēsturē. Taisnības labad jāsaka, ka šī gada sacensībām vajadzēja būt jau ceturtajām spēlēm, taču Covid-19 pandēmijas ietekmē iepriekšējos divus gadus sacensības bija jāatceļ.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd