Sergejs Gerasimovs

video žurnālists, korespondents

Apskatīt autora rakstus: Angliski Latviski Krieviski

Autora ziņas
Izjumas ārsts Kuzņecovs nodod sveicienu ģimenei Rīgā
Izjumas ārsts Kuzņecovs nodod sveicienu ģimenei Rīgā
Izjuma, kuru Ukrainas armija no okupācijas atbrīvoja septembrī, cenšas atgūties no notikušā. Brīvprātīgie kopā ar Rus.LSM filmēšanas grupu devās uz Izjumu, lai izpostītajai pilsētas slimnīcai nogādātu ātrās palīdzības auto. Slimnīcā strādā ārsts traumatologs Jurijs Kuzņecovs, kura ģimene atrodas Rīgā.
Vai Rīgas bijušo mēru portretu tradīcija ir iznīkusi?
Vai Rīgas bijušo mēru portretu tradīcija ir iznīkusi?
Vairākus gadus Rīgā turpinājās tradīcija – izvietot pilsētas domē bijušo mēru portretus. Taču jau divus gadus neoficiālā galerija nav papildināta, pēdējais tajā nonāca Jāņa Birka (Nacionālā apvienība) portrets pēc tam, kad viņš 2009. gadā nodeva galvaspilsētas atslēgas Nilam Ušakovam ("Saskaņa"). Pašreizējais mērs Mārtiņš Staķis norāda, ka tradīcija lauzta jau pirms viņa un atjaunot to negrasās, vēsta Rus.LSM.lv.
Karš Ukrainā: spēks ir dronos?
Karš Ukrainā: spēks ir dronos?
Šajā karā to ir tik daudz kā nekad agrāk. No nelieliem paštaisītiem līdz daudzu miljonu vērtiem trieciendroniem. Kā mūsdienu bezpilota lidaparāti maina kaujas lauku, un ko no to izmantošanas var mācīties militārie speciālisti Latvijā?
Baltkrievu neatkarības karogs sava veikala skatlogā. Intervija ar baltkrievu uzņēmēju Latvijā
(papil...
Baltkrievu neatkarības karogs sava veikala skatlogā. Intervija ar baltkrievu uzņēmēju Latvijā (papildināts)
Par Baltkrievijas protesta kustības simbolu kļuvušais tā sauktais neatkarības karogs kopš protestu sākuma tapis par neatņemamu sastāvdaļu arī kādā Vecrīgas veikaliņā, kura īpašnieks ir baltkrievu uzņēmējs Sergejs Seržanovs. Ar kādām izmaiņām viņš saskāries pēc šī karoga izkāršanas? Un kādu palīdzību baltkrievi gaida no Latvijas?
Aizdomās par karteļa vienošanos un korupciju veic kratīšanas lielākajos būvuzņēmumos
(papildināts)
Aizdomās par karteļa vienošanos un korupciju veic kratīšanas lielākajos būvuzņēmumos (papildināts)
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) kopīgi ar Konkurences padomi (KP) otrdien veica tiesas sankcionētas neatliekamās kriminālprocesuālās darbības lielākajos Latvijas būvuzņēmumos, informēja KNAB. Šādas darbības īstenotas, pamatojoties uz aizdomām par iespējamu vismaz desmit lielāko būvniecības nozares uzņēmumu iesaisti noziedzīgos nodarījumos un Konkurences likuma pārkāpumos. Divi no uzņēmumiem, kur bija ieradušies valsts iestāžu darbinieki, ir "Rere Grupa" un "Merks".
«Conexus» iesūdz valsti tiesā par 3 miljonu eiro zaudējumu radīšanu
«Conexus» iesūdz valsti tiesā par 3 miljonu eiro zaudējumu radīšanu
Jaunie tarifi dabasgāzes pārvadei, ko regulators ir nesen apstiprinājis, jau ir noveduši pie tiesas darbiem. Spiediena nodrošināšanu Inčukalna pazemes gāzes krātuvē valsts nolēmusi kompensēt tikai daļēji. Krātuves operators - uzņēmums "Conexus" tādēļ cietis 3 miljonus eiro lielus zaudējumus un ir apņēmības pilns meklēt taisnību tiesā.
Tirgotāji sola atgriezties Āgenskalna tirgū
Tirgotāji sola atgriezties Āgenskalna tirgū
Āgenskalna tirgus attīstībā tiks ieguldīti vairāki miljoni eiro, to ceturtdien, 26. jūlijā, apliecināja SIA “Kalnciema iela” īpašnieks Kārlis Dambergs, prezentējot nākotnes plānus Rīgas Domes vadībai.
«Rīgas kuģu būvētava» nemaksā algas kopš decembra un ir parādā valstij miljonu eiro
«Rīgas kuģu būvētava» nemaksā algas kopš decembra un ir parādā valstij miljonu eiro
AS “Rīgas kuģu būvētava” piedzīvo finanšu grūtības, turklāt tik nopietnas, ka mazākuma akcionāri runā par maksātnespēju, lietojot arī vārdus “sazāģēšana” un “izzagšana”. Kuģu būvētavas vadība atsaucas uz pasūtījumu trūkumu un objektīviem iemesliem. Taču darbinieki aiziet, daudziem alga nav izmaksāta kopš decembra, bet kompānijas parāds budžetam pārsniedz miljonu eiro, vēsta LTV7 raidījums “Ličnoje delo”.  
Trīs iestādes izmeklēs pacientes nāvi Austrumu slimnīcā
Trīs iestādes izmeklēs pacientes nāvi Austrumu slimnīcā

Valsts policija uzsākusi kriminālpocesu par Svetlanas Jačmeņovas nāvi Austrumu slimnīcā. Sievieti atvienoja no dzīvību uzturošiem aparātiem, par to nepaziņojot ne tuviniekiem, ne arī ārstējošam ārstam. Pārbaudi pēc tuvinieku sūdzības sākusi arī Veselības inspekcija, kā arī slimnīcā īpaši izveidota komisija.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd