Partiju delegāti sāks sarunas par Rīgas domes koalīcijas izveidi
(papildināts)
Partiju delegāti sāks sarunas par Rīgas domes koalīcijas izveidi (papildināts)
Pēc Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām pirmdien sāksies politisko partiju sarunas par koalīcijas izveidi. Vēlēšanās visvairāk balsu ieguvušā "Attīstībai/Par!" un "Progresīvo" saraksta līderis Mārtiņš Staķis uzņēmies vadīt koalīcijas izveides sarunas un tās sāks ar domē ievēlēto valdību veidojošo partiju pārstāvjiem no "Jaunās Vienotības", Nacionālās apvienības (NA) un Latvijas Reģionu apvienības (LRA), kā arī Jaunās konservatīvās partijas (JKP).
Vairāk nekā 600 neapzīmogotu vēlēšanu aplokšņu atzīst par nederīgām
(papildināts)
Vairāk nekā 600 neapzīmogotu vēlēšanu aplokšņu atzīst par nederīgām (papildināts)
Rīgas vēlēšanu komisija atzinusi par nederīgām vairāk nekā 600 neapzīmogotās aploksnes un tajās esošās vēlēšanu zīmes. Puškina licejā, 144. vēlēšanu iecirknī, iepriekšējās balsošanas dienās vēlētājiem izsniegtas neapzīmogotas 419 vēlēšanu aploksnes, un tas ir otrais šāds gadījums Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās. Iecirknī Klasiskajā ģimnāzijā pēc vēlēšanu zīmju pārbaudes konstatētas 208 neapzīmogotas aploksnes.
Staķis gatavs sākt koalīcijas sarunas, Rīgā grib izbeigt gājēju, riteņbraucēju un šoferu «kluso karu...
Staķis gatavs sākt koalīcijas sarunas, Rīgā grib izbeigt gājēju, riteņbraucēju un šoferu «kluso karu» (papildināts)
Pēc provizoriskajiem rezultātiem Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās uzvarējušā saraksta “Attīstībai/Par!”/”Progresīvie” mēra amata kandidāts Mārtiņš Staķis vēlas domes pilnvaru laikā izbeigt “kluso karu” starp riteņbraucējiem, gājējiem un autobraucējiem, lai pilsētā visi justos ērti. Viņš arī ir gatavs sākt sarunas par koalīcijas izveidi jaunajā Rīgas domē.