Ko no jaunās Rīgas domes gaida uzņēmēji un ekonomisti?
Ko no jaunās Rīgas domes gaida uzņēmēji un ekonomisti?
Kaut arī pēdējā laikā dzirdami viedokļi, ka Rīga iedzīvotāju acīs zaudē savu pievilcību un daudzas jaunās ģimenes pārceļas uz dzīvi Pierīgā, Rīga ekonomiskajā ziņā joprojām ir Latvijas līderis ar lielāko iedzīvotāju skaitu, lielākajām algām un zemāko bezdarba līmeni. Kāda šobrīd ir ekonomiskā situācija Rīgā, un ko no jaunās Rīgas domes gaida uzņēmēji un ekonomisti?
Četras frakcijas piekrīt veidot koalīciju Rīgas domē
Četras frakcijas piekrīt veidot koalīciju Rīgas domē
Koalīciju Rīgas domē piekritušas veidot četras frakcijas mēra amata kandidāta Mārtiņa Staķa vadībā, kurš domē ievēlēts no “Attīstībai/Par!” un “Progresīvo” (AP/P) saraksta. Tādējādi ar 39 no 60 deputātu vietām koalīciju veidos vēlēšanu uzvarētāji AP/P kopā ar “Jauno Vienotību”, Nacionālās apvienības un Reģionu apvienības, kā arī Jaunās konservatīvās partijas deputātiem.
Eksperti: Pāragri meklēt vainīgo neapzīmogoto aplokšņu gadījumā
(papildināts)
Eksperti: Pāragri meklēt vainīgo neapzīmogoto aplokšņu gadījumā (papildināts)
Kārtīgi jāpārbauda apstākļi, kādēļ vēlēšanās vairāk nekā 600 vēlētāju aploksnes bijušas neapzīmogotas, tomēr konkrētus atbildīgos pāragri nosaukt. Šādu viedokli Latvijas Radio pauda dažādi eksperti – Saeimas atbildīgo komisiju vadītāji, nevalstisko organizāciju pārstāvji un pieredzējuši vēlēšanu novērotāji.
Politologs Skudra: Rīgas domē sākusies paaudžu maiņa
Politologs Skudra: Rīgas domē sākusies paaudžu maiņa
Rīgas domē notiek paaudžu maiņa, to intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja politologs  Ojārs Skudra, vērtējot Rīgas domes līdzšinējo un jaunievēlēto deputātu vecumu.