Kādēļ Covid-19 ietekmē ožu un garšu? Pētniekiem zināmas jaunas nianses
Pagājis jau vairāk nekā gads, kopš nezināms vīruss kaut kur tālajā Ķīnā strauji izvērtās plašā vispasaules pandēmijā. Līdz šim noskaidrots, ka viena no būtiskākajām jaunā koronavīrusa pazīmēm, kas ļauj atpazīt tā klātbūtni cilvēka organismā, ir ožas un garšas zudums. Šī fenomena iemesli ir neskaidri, tomēr nu pētniekiem izdevies atklāt vairākas nianses, kas ļauj labāk izprast vīrusa ietekmi uz šīm divām cilvēkam tik svarīgajām maņām.
Tirgotāji prasa ļaut atsākt «drošu» tirdzniecību; sola nepieļaut drūzmēšanos
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK), Latvijas Reklāmas asociācija (LRA) un tirdzniecības uzņēmumi ir nosūtījuši vēstuli Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam ("Jaunā Vienotība") un atbildīgajām ministrijām ar pieprasījumu ļaut valstī atsākt "drošu" tirdzniecību, liecina uzņēmēju organizāciju izplatītais paziņojums medijiem.
Janvāris, 2021
Pr Ot Tr Ct Pt Se Sv
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt