Sports
Parīze - 2024 >
Olimpiskais kvalifikācijas turnīrs pludmales volejbolā saņems pilnu finansējumu, procedūru jautājumi...
Olimpiskais kvalifikācijas turnīrs pludmales volejbolā saņems pilnu finansējumu, procedūru jautājumi nezūd
Ar pamatīgu riņķa danci un kavēšanos, tomēr beidzot ir pieņemts lēmums piešķirt visu no valsts nepieciešamo summu, lai jūnijā Jūrmalā sarīkotu olimpisko kvalifikācijas turnīru pludmales volejbolā. Lai gan Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) sākotnēji virzīja tikai 230 000 eiro piešķiršanu, valdība otrdien nolēma piešķirt visu nepieciešamo summu – 400 000 eiro, tomēr saprotama izskaidrojuma līdz šim svārstīgajai attieksmei arvien nav.
Patiesā uzvara >
Bertāns paliek bez punktiem un nopelna noraidījumu «Hornets» zaudējumā NBA spēlē
(papildināts)
Bertāns paliek bez punktiem un nopelna noraidījumu «Hornets» zaudējumā NBA spēlē (papildināts)
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien neguva punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, bet izpelnījās noraidījumu no laukuma, kamēr viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu. "Hornets" viesos ar rezultātu 92:112 piekāpās Orlando "Magic" basketbolistiem, ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas un desmito pēdējās 12 spēlēs.
Starptautiskā Olimpiskā komiteja: Kremlis pasaulē meklē atbalstu Sadraudzības spēlēm
Starptautiskā Olimpiskā komiteja: Kremlis pasaulē meklē atbalstu Sadraudzības spēlēm
Krievijas plāns sarīkot Sadraudzības spēles ir cinisks mēģinājums politizēt sportu un vienlaicīgs vairāku ANO rezolūciju pārkāpums, otrdien paziņoja Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK). Krievija izvērš intensīvas diplomātiskas aktivitātes, lai nodrošinātu pēc iespējas plašāku valstu pārstāvību septembrī plānotajās Sadraudzības spēlēs.
Slēpotāja Eiduka filmas «Patrīcija» pirmizrādes gaidās: Nekas nav uzpūsts vai samākslots
Slēpotāja Eiduka filmas «Patrīcija» pirmizrādes gaidās: Nekas nav uzpūsts vai samākslots
Distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka otrdien dokumentālās filmas "Patrīcija" pirmizrādē varēs novērtēt režisoru Dāvida Ernštreita un Ineses Kļavas veikumu, sportistei ar satraukumu gaidot notikumu, kas vainagos uzņemšanas grupas daudzu gadu darbu. Eiduka sarunā Latvijas Televīzijā uzsvēra, ka viņas vēl neredzētās filmas lielākā vērtība būs tās patiesums.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas