Sports
Parīze - 2024 >
Patiesā uzvara >
Valsts finansējuma piešķiršanu sporta federācijām aptur otro reizi, vēlreiz analizē datus
Valsts finansējuma piešķiršanu sporta federācijām aptur otro reizi, vēlreiz analizē datus
Par sporta nozari atbildīgā Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) jau divas reizes atlikusi valsts finansējuma piešķiršanu sporta federācijām pamatdarbības nodrošināšanai. Abos gadījumos iemesls ir šaubas par federāciju iesniegtajiem datiem, pēc kuriem aprēķināts finansējums un noteikti 15 prioritārie sporta veidi, kas saņems ievērojami lielāku finansējumu.
Girgensona pirmā rezultatīvā piespēle šosezon neglābj «Sabres»; uzvar Bļugers un «Canucks»
(papildin...
Girgensona pirmā rezultatīvā piespēle šosezon neglābj «Sabres»; uzvar Bļugers un «Canucks» (papildināts)
Latvijas hokejists Zemgus Girgensons svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar pirmo rezultatīvo piespēli šajā sezonā, tomēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda savā laukumā ar 2:5 piekāpās vienai no Rietumu konferences līdervienībām Vinipegas "Jets". Uzvarēja uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas viesos ar 2:1 pārspēja Anaheimas "Ducks".
Liepājā jaunās tenisa un futbola halles uzbūvēšana ievērojami kāpina sportistu skaitu
Liepājā jaunās tenisa un futbola halles uzbūvēšana ievērojami kāpina sportistu skaitu
Uzbūvējot slēgto tenisa un futbola halli, Liepājā ievērojami pieaudzis sportistu skaits bērnu vidū. Ir labāk, nekā cerēts, atzīst gan treneri, gan Liepājas Sporta pārvaldes vadītājs Aivis Tints. Jaunie tenisisti iegūst augstus rezultātus starptautiskos turnīros, bet mazo futbolistu vidū sarucis traumatisms un ievērojami audzis meiteņu skaits, kuras spēlē futbolu. Arī teniss vairāk interesējot meitenēm. Viens no iemesliem varētu būt liepājnieces Anastasijas Sevastovas panākumi pasaules mērogā.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas