Panorāma

Meklē veidus, kā nogādāt mājās

Panorāma

Čehu cirks netiek projām

Prāmji beidz kursēt, darbiniekus neatlaidīs

«Tallink Grupp» pārtrauks pasažieru kuģu pārvadājumus maršrutā Rīga-Stokholma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Koronavīrusa izplatīšanās dēļ "Tallink Grupp" pārtrauks pasažieru kuģu "Romantika" un "Isabelle" darbību maršrutā Rīga-Stokholma no pirmdienas, 2020. gada 16. marta, līdz turpmākam paziņojumam, informēja uzņēmums.

Kuģis "Romantika" ieradīsies Rīgā svētdien, 2020. gada 15. martā, saskaņā ar grafiku. Visas iepriekš plānotās kuģa "Romantika" atiešanas no 15. marta tiek atceltas līdz turpmākam paziņojumam. Kuģis "Romantika" paliks Rīgas ostā, līdz uzņēmums nolems atjaunot pasažieru prāmju kustību starp Rīgu un Stokholmu.

Svētdien, 15. martā, kuģis "Isabelle" aties no Stokholmas ostas saskaņā ar grafiku, un pasažieri ar vienvirziena biļetēm un tie pasažieri, kuri sestdien, 14. martā, uzsāka kruīza braucienu ar "Isabelle" no Rīgas, varēs ceļot atpakaļ uz Rīgu ar kuģi. Visas iepriekš plānotās kuģa "Isabelle" atiešanas no 16. marta tiek atceltas līdz turpmākam paziņojumam. Arī kuģis "Isabelle" paliks ostā Rīgā, līdz uzņēmums nolems atjaunot pasažieru prāmju kustību starp Rīgu un Stokholmu.

Kravu pārvadājumi būs pieejami "Tallink" maršrutā Paldiski-Kappelskēra ar kuģi "Regal Star", ja vien to atļauj sauszemes robeža starp Igauniju un Latviju.

Satiksme atsāksies, mainoties riska zonām.

"Tallink Grupp" klientu apkalpošanas komandas pēc iespējas ātrāk sazināsies ar klientiem, kurus ietekmē šīs izmaiņas.

"Tallink" pārstāvis Mārtiņš Bulderis LTV apstiprināja, ka neviens “Tallink Latvija” darbinieks atlaists netiek.

Abi kuģi “Isabelle” un “Romantika” atradīsies Rīgā, bet zviedru kruīza pasažieri svētdien atgriežas Stokholmā ar lidmašīnu no Rīgas.

Prāmju satiksmes apturēšana bija šoks vairākiem tūristiem no Norvēģijas un Japānas, kuri par to neko nebija dzirdējuši un tikai ostā uzzināja, ka prāmju satiksme ir pārtraukta, vēsta LTV.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti