Sports / Volejbols
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka turnīrā Meksikā sasniedz pusfinālu
(papildināts)
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka turnīrā Meksikā sasniedz pusfinālu (papildināts)
Latvijas sieviešu pludmales volejbola pāris Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka piektdien Meksikā uzvarēja pēdējā spēlē grupā un sasniedza profesionālās tūres augstākā līmeņa turnīra ceturtdaļfinālu, kur arī svinēja uzvaru, liecina rīkotāju informācija. Bez uzvarām jau grupas kārtā turnīrs beidzās Aleksandram Samoilovam/Jānim Šmēdiņam.
Volejbola izlases treneris Gogols: Latvijai kvalifikācijas grupā sarežģīti pretinieki
Volejbola izlases treneris Gogols: Latvijai kvalifikācijas grupā sarežģīti pretinieki
Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem tuvojas izšķirošie notikumi un drīz sāksies nu jau par klasiku kļuvusī finālsērija starp Jēkabpils Lūšiem un RTU-Robežsardze/Jūrmala komandām. Beidzoties sezonai, volejbolistiem priekšā būs izlases nometne jaunā galvenā trenera Mihala Gogola vadībā. Poļu speciālists sarunā ar LSM.lv pastāstīja gan par gaidāmo Eiropas Zelta līgu un Eiropas čempionāta kvalifikāciju, gan arī dalījās pārdomās par Latvijas klasiskā volejbola čempionātu.
Organizatori: Esam piecu zvaigžņu pludmales volejbola turnīra Jūrmalā rīkotāji ar papildu nezināmaji...
Organizatori: Esam piecu zvaigžņu pludmales volejbola turnīra Jūrmalā rīkotāji ar papildu nezināmajiem
Jaunā komercsacensību norises kārtība pasaules pludmales volejbolā Latvijai liek pārkārtoties no triju uz piecu zvaigžņu turnīra rīkošanu ar papildu nezināmajiem turnīra jaunā formāta un epidemioloģiskās situācijas pasaulē dēļ, sarunā ar aģentūru LETA par gatavošanos Pasaules tūres posmam Jūrmalā saka turnīra organizācijas komitejas vadītājs Kaspars Timermanis.
Latvijas volejbola izlases treneris Gogols: Redzu ambiciozu komandu, kas gatava cīnīties par savu va...
Latvijas volejbola izlases treneris Gogols: Redzu ambiciozu komandu, kas gatava cīnīties par savu valsti
Latvijas vīriešu volejbolā igauņu laikus nomaina poļu laiks – tā varētu teikt par izlases trenera maiņu. Par valstsvienības galveno treneri kļuvis Polijas speciālists Mihals Gogols, aizstājot igauni Avo Kēlu. Igauņu treneris mūsu izlasi aizveda līdz pirmajam Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīram 26 gadu laikā, bet Gogols intervijā Latvijas Televīzijas “Sporta studijai” atzina, ka redz iespēju komandai sniegties pēc vēl augstākiem panākumiem.
Pludmales volejbolists Točs: Olimpiskais pārinieks jāatrod līdz septembrim
Pludmales volejbolists Točs: Olimpiskais pārinieks jāatrod līdz septembrim
Pludmales volejbolistam Edgaram Točam gada sākums ir saspringts – tikko piedalījies paraugturnīra “King of the Court” finālposmā Katarā, viņš ar zināmu satraukumu gaida sezonu jaunizveidotajā “Beach Pro Tour”, kas tagad aizvietos Pasaules tūri –, un joprojām ir neziņā par nākamo pārinieku. Točs partneri duetā gribētu izvēlēties jau janvārī, bet pieļauj iespēju līdz rudenim savu izvēli pārskatīt.
Latvijas kausu volejbolā smagā cīņā izcīna «Jelgavas» volejbolistes
(papildināts)
Latvijas kausu volejbolā smagā cīņā izcīna «Jelgavas» volejbolistes (papildināts)
Svētdien Jelgavā Latvijas kausa volejbolā finālspēle izvērtās gana interesanta un necerēti aizraujoša - tikai pēc pieciem setiem ar rezultātu 3-2 (25:20, 23:25, 27:25, 20:25, 15:8) pie trofejas tika par favorītēm uzskatītās "Jelgavas" volejbolistes, kuras uzvarēja "Rīgas Stradiņa Universitāte/Ingunas Minusas Volejbola skola" (RSU/MVS) volejbolistes. Jelgavnieces pie kausa tika pirmo reizi vēsturē.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd