Sports / Volejbols
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka piedzīvo zaudējumu Eiropas čempionāta pusfinālā
(papildi...
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka piedzīvo zaudējumu Eiropas čempionāta pusfinālā (papildināts)
Latvijas labākās pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka, kuras nule debitēja olimpiskajās spēlēs, Tokijā izcīnot augstu ceturto vietu, sestdien Eiropas čempionāta pusfinālā ar 1-2 (15:21, 21:15, 11:15) piekāpās Nīderlandes sportistēm Katjai Stamai/Raisai Šonai. Līdz ar to Latvijas sportistes turpinās cīņu par Eiropas bronzu.
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka spraigā cīņā iekļūst Eiropas čempionāta pusfinālā
(papil...
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka spraigā cīņā iekļūst Eiropas čempionāta pusfinālā (papildināts)
Latvijas pludmales volejbola dāmu duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka, kuras dalību Tokijas olimpiskajās spēlēs noslēdza augstajā ceturtajā vietā, piektdien Eiropas čempionātā pludmales volejbolā ceturtdaļfināla mačā ar 2-1 (13:21, 21:16, 15:13) uzvarēja Vācijas sportistes Šantālu Laburēru/Sinju Tilmani, iekļūstot pusfinālā.
Olimpisko zeltu pludmales volejbolā izcīna norvēģi
Olimpisko zeltu pludmales volejbolā izcīna norvēģi
Par Tokijas spēļu olimpiskajiem čempioniem pludmales volejbolā kļuvis Norvēģijas duets Annešs Mūls un Kristians Sērums, finālā apspēlējot Krievijas olimpiskās komitejas pludmales volejbolistus Vjačeslavu Krasiļņikovu un Oļegu Stojanovski ar rezultātu 2:0 (21:17. 21:18).
ASV pludmales volejbolistes izcīna zeltu Tokijā
ASV pludmales volejbolistes izcīna zeltu Tokijā
Sieviešu pludmales volejbola turnīrs Tokijas olimpiskajās spēlēs noslēdzās ar ASV dueta Eiprilas Rosas un Aliksas Klainmenas triumfu. Finālā amerikānietes divos setos ar 21:15 un 21:16 pieveica austrālietes Mariafi Artačo Del Solaru un Talikvu Klensiju.
Pludmales volejbolists Pļaviņš: Arī spēlē par olimpisko bronzu mēs nebūsim favorīti
Pludmales volejbolists Pļaviņš: Arī spēlē par olimpisko bronzu mēs nebūsim favorīti
Latvijas pludmales volejbolisti nebija favorīti zaudētajā Tokijas olimpiskā turnīra pusfinālā pret Norvēģijas duetu, un jārēķinās, ka arī spēlē par 3. vietu teorētiski lielākas izredzes būs nākamajiem pretiniekiem, pēc neveiksmes teica Latvijas komandas spēlētājs Mārtiņš Pļaviņš. Viņš gan atgādināja, ka favorīta statuss nevienam avansā vēl negarantē uzvaru.  
Mārtiņš Pļaviņš: turnīrs beigsies ar asarām
Mārtiņš Pļaviņš: turnīrs beigsies ar asarām
Komentējot uzvaru pār brazīliešiem un iekļūšanu Tokijas olimpiskā turnīra pusfinālā, Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs izteica gandarījumu par diviem pieveiktajiem brazīļu olimpiskajiem čempioniem (gan astotdaļfinālā, gan ceturdaļfinālā) un pauda gatavību parādīt labāko spēli cīņā par medaļām. 

Vairāk

Svarīgākais šobrīd