Sports / Volejbols
Mārtiņš Pļaviņš: turnīrs beigsies ar asarām
Mārtiņš Pļaviņš: turnīrs beigsies ar asarām
Komentējot uzvaru pār brazīliešiem un iekļūšanu Tokijas olimpiskā turnīra pusfinālā, Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs izteica gandarījumu par diviem pieveiktajiem brazīļu olimpiskajiem čempioniem (gan astotdaļfinālā, gan ceturdaļfinālā) un pauda gatavību parādīt labāko spēli cīņā par medaļām. 
Latvijas pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka iekļūst olimpiskajā pusfinālā
(papildināts)
Latvijas pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka iekļūst olimpiskajā pusfinālā (papildināts)
Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka otrdien parādīja savu raksturu un cīņassparu, olimpiskajā ceturtdaļfināla mačā ar 2-1 (21:13,18:21, 15:11) uzvarot Kanādas duetu Heteri Benzliju/Brendiju Vilkersoni un kvalificējoties pusfinālam. Un tas nozīmē, ka mūsu pludmales volejbolistes ir nopietnas pretendentes uz olimpiskajām medaļām.
Latvijas pludmales volejbolistes: Pret kenijietēm bija fiziski grūti, bet motivācija Tokijā nav jāme...
Latvijas pludmales volejbolistes: Pret kenijietēm bija fiziski grūti, bet motivācija Tokijā nav jāmeklē (papildināts)
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka sestdien grupas kārtu Tokijas olimpiskajās spēlēs noslēdza ar gaidītu uzvaru pār Kenijas duetu, kas spēkos nebija līdzvērtīga komanda, tomēr Latvijas pludmales volejbolistes pēc mača atzina, fiziski spēle nebija viegla. Motivēt sevi latvietēm gan nebija nekādu grūtību, jo olimpiskā vide un apziņa par līdzjutējiem mājās neļauj atslābināties.
Pludmales volejbolisti Pļaviņš un Točs: Jau tagad Tokijā ir mums sezonā labākais turnīrs
Pludmales volejbolisti Pļaviņš un Točs: Jau tagad Tokijā ir mums sezonā labākais turnīrs
Ilgā gaidīšana līdz pirmajai spēlei Tokijas olimpisko spēļu turnīrā ceturtdien veiksmīgi noslēdzās Latvijas pludmales volejbola duetam Mārtiņam Pļaviņam un Edgaram Točam, kuri pēc uzvaras pār pašreizējiem pasaules čempioniem bija pacilātā noskaņojumā. Abi spēlētāji uzsvēra, ka vēl pirms grupu kārtas noslēguma viņiem Tokijā ir sezonā veiksmīgākais turnīrs.
Pļaviņš/Točs pludmales volejbolā Tokijā apspēlē favorītus Krasiļņikovu/Stojanovski
Pļaviņš/Točs pludmales volejbolā Tokijā apspēlē favorītus Krasiļņikovu/Stojanovski
Pirmais sets Tokijas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīra spēlē Mārtiņam Pļaviņam/Edgaram Točam aizritēja, atrodoties iedzinēju lomā, taču līdzvērtīgajā otrajā setā un it īpaši ātrajā trešā seta izskaņā latvieši bija meistarīgāki par Krievijas olimpiskās komitejas sportistiem Vjačeslavu Krasiļņikovu/Oļegu Stojanovski. Mača rezultāts 2-1 (13:21, 21:19, 15:11).
Pludmales volejboliste Graudiņa: Prieks, ka pret brazīlietēm trešā seta beigas apgriezām otrādi
Pludmales volejboliste Graudiņa: Prieks, ka pret brazīlietēm trešā seta beigas apgriezām otrādi
Latvijas pludmales volejbola pāris Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka trešdien pirmo uzvaru Tokijas olimpisko spēļu turnīrā guva pret spēcīgajām brazīlietēm Anu Patrisiju Ramosu/Rebeku Kavalkanti Silvu, turklāt otrajā mačā pēc kārtas spēlēja trīs setus. Graudiņa pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem bija gandarīta, ka latvietēm šoreiz otrā seta beigas izdevās pavērst savā labā, apturot pretinieču izrāvienu mača galotnē.
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka izcīna pirmo uzvaru Tokijā
(papildināts)
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Kravčenoka izcīna pirmo uzvaru Tokijā (papildināts)
Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka Tokijas olimpisko spēļu otrajā grupu turnīra spēlē tikās ar brazīlietēm Anu Patrisiju Ramosu/Rebeku Kavalkanti Silvu, kuras izdevās pieveikt smagā trīs setu cīņā ar 21:15, 12:21 un 15:12. Uzvara Latvijas sportistes nostāda pateicīgā situācijā, lai raudzītos izslēgšanas turnīra virzienā.
Pļaviņam/Točam ieskaita uzvaru bez došanās kortā
Pļaviņam/Točam ieskaita uzvaru bez došanās kortā
Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs ieguvuši tehnisko uzvaru pār Čehijas sportistiem Davidu Šveineru un Ondržeju Perušiču, kuram tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19. Čehu duets piedāvāja pārcelt spēli, taču latvieši no tā atteicās.
Latvijas pludmales volejbolistes: Spēles iznākumu izšķīra daži neveiksmīgi punkti mača izskaņā
Latvijas pludmales volejbolistes: Spēles iznākumu izšķīra daži neveiksmīgi punkti mača izskaņā
Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka pirmdien pēc zaudējuma trīs setu duelī Tokijas olimpisko spēļu turnīra pirmajā spēlē atzina, ka izšķiroša bija neveiksmīga darbība pašās pēdējās punktu izspēlēs. Spēlētājas uzsvēra, ka otrajā setā atrada savu spēli un labi turpināja darboties līdz pat mača izšķirošajai galotnei.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd