Sports / Volejbols
Kā Jūrmalā norisinājās augstākā līmeņa pludmales volejbola turnīrs - volejbola aizkulises ar Anastas...
Kā Jūrmalā norisinājās augstākā līmeņa pludmales volejbola turnīrs - volejbola aizkulises ar Anastasiju Kravčenoku
Jūnija sākumā Jūrmalā norisinājās viens no gaidītākajiem pludmales volejbola pasaules notikumiem - profesionālā pludmales volejbola tūres augstākā līmeņa "Elite 16" turnīrs. Sieviešu turnīra galvenās favorītes bija Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka, tomēr viņas turnīru noslēdza 9. vietā. Anastasija Kravčenoka Latvijas Televīzijas ''Sporta studijai'' parādīja turnīra aizkulises un pastāstīja, kā notiek gatavošanās spēlei.
Visiem Latvijas pāriem pludmales volejbola tūres posms Jūrmalā noslēdzas grupu kārtā
(papildināts)
Visiem Latvijas pāriem pludmales volejbola tūres posms Jūrmalā noslēdzas grupu kārtā (papildināts)
Trīs Latvijas pludmales volejbola pāri profesionālās tūres augstākā līmeņa "Elite 16" turnīru Jūrmalā piektdien turpināja ar zaudējumiem un šķīrās no izredzēm spēlēt ceturtdaļfinālā, liecina rīkotāju informācija. Vienīgo uzvaru mājiniekiem pēdējā spēlē guva Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka, bet Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa un vīriešu turnīrā Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš visās cīņās zaudēja.
Visi Latvijas pludmales volejbola pāri ar zaudējumu sāk pasaules tūres posmu Jūrmalā
(papildināts)
Visi Latvijas pludmales volejbola pāri ar zaudējumu sāk pasaules tūres posmu Jūrmalā (papildināts)
Visi trīs Latvijas pludmales volejbola pāri ceturtdien Jūrmalā zaudēja pirmajā spēlē profesionālās tūres augstākā līmeņa "Elite 16" turnīra grupas kārtā, liecina rīkotāju informācija. Ar zaudējumu startēja gan Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka un Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa, gan Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš vīriešu konkurencē.
Pludmales volejbolists Točs: Turnīrs Jūrmalā ir kā balle, kur vari parādīt, kā tu dejo
Pludmales volejbolists Točs: Turnīrs Jūrmalā ir kā balle, kur vari parādīt, kā tu dejo
Jūrmalā ar kvalifikācijas spēlēm trešdien sākās profesionālajā pludmales volejbola tūrē augstākā līmeņa "Elite 16" turnīrs, kur kvalifikācijā dalībnieku vidū būs arī olimpietis Edgars Točs ar jauno pārinieku Kristianu Fokerotu. Točs sarunā Latvijas Televīzijā sacīja, ka sacensības ir kā balle, kur var parādīt apgūtās dejošanas prasmes.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd