Kārlis Miksons

LTV Ziņu dienesta Sociālo mediju redaktors, žurnālists

Apskatīt autora rakstus: Angliski Latviski Krieviski

Autora ziņas
CSDD atgādina par atstarotājiem: Svarīgi tos lietot pareizi
CSDD atgādina par atstarotājiem: Svarīgi tos lietot pareizi
Sākoties tumšajiem rudens vakariem, iedzīvotājus aicina lietot atstarotājus. Ceļu satiksmē piedalās teju ikviens, un atstarotāji jālieto gan gājējiem, gan riteņbraucējiem, gan arī vēcākiem jāatceras parūpēties par bērnu drošību.
ASV pārtver Obamam, Klintonei un CNN sūtītos spridzekļus
(papildināts)
ASV pārtver Obamam, Klintonei un CNN sūtītos spridzekļus (papildināts)
ASV drošības dienesti pārtvēruši vairākus aizdomīgus sūtījumus ar, iespējams, sprādzienbīstamiem priekšmetiem, kas adresēti bijušajam ASV prezidentam Barakam Obamam, kādreizējai ASV prezidenta amata kandidātei Hilarijai Klintonei, kā arī raidsabiedrība CNN. 
FOTO un VIDEO: Tūristu iecienītā Ķemeru purva taka saullēktā
FOTO un VIDEO: Tūristu iecienītā Ķemeru purva taka saullēktā
Rudens nāk ne tikai ar skaistām krāsām koku lapās, bet arī ar miglu, kura saullēktā izskatās īpaši skaisti, un rītos šeit var dzirdēt to, kā tālumā sasaucas zosis, kuras lēnām sāk pulcēties baros, lai dotos uz ziemošanas vietām.
VIDEO: Tautas Krusta ceļš Aglonā
VIDEO: Tautas Krusta ceļš Aglonā
Aglonas bazilikas sakrālajā laukumā otrdienas vakarā plkst. 22 notika viens no emocionālākajiem Aglonas svētku mirkļiem - Krusta ceļš, kur kopīgā lūgšanā vienojās tūkstošiem cilvēku, lai šogad īpaši lūgtu par ģimenēm.
Dzīvā reportāža: Ceļā uz Aglonu
(papildināts)
Dzīvā reportāža: Ceļā uz Aglonu (papildināts)
Latvijas Televīzija 1.augustā kopā ar Kristus Karaļa draudzes svētceļniekiem sāk 280 kilometru garo ceļu uz Aglonu un satiek cilvēkus, kuri dalās ar saviem stāstiem. Seko līdzi LTV žurnālistes Aijas Kincas un sociālo mediju redaktora Kārļa Miksona gaitām!
Jēkabpils ģimnāzijas skolotājas atpūta ir dārzs un mežs
Jēkabpils ģimnāzijas skolotājas atpūta ir dārzs un mežs
Jēkabpils valsts ģimnāzijas angļu valodas skolotājas Ligitas Urpenas dārzā gladiolas un asteres jau pilnos ziedos. Bet par skolu viņa negrib runāt nemaz. "Mana atpūta ir dārzs un mežs", saka skolotāja, sastapta dzimtas mājās pa ceļam uz Rožupi.
Ezerciemā palikuši tikai vecīši, kuri cits citam palīdz
Ezerciemā palikuši tikai vecīši, kuri cits citam palīdz
Salas novada Ezerciemā palikuši tikai pensionāri, bet visi cits citam palīdz, stāsta Skaidrīte Vilciņa, kura saimnieko tēva mājās un pavisam nesen no drošas nāves izglābusi četrus kaķu bērnus. Skaidrīti ceļā uz Aglonu satika Latvijas Televīzijas, kuras žurnālisti devušies svētceļojumā kopā ar Kristus Karaļa draudzi.
Sēlpilī ierīko atklāto baznīcu ceļiniekiem
Sēlpilī ierīko atklāto baznīcu ceļiniekiem
Sēlpils evaņģēliski luteriskās draudzes priekšniece Ligita Ašme dara visu, lai drūpošā baznīca tiktu izglābta. Šopavasar baznīcai uzlikts jumts. Ligitu savā ceļā uz Aglonu satika Latvijas Televīzijas, kuras žurnālisti devušies svētceļojumā kopā ar Kristus Karaļa draudzi.
Staburags joprojām acu priekšā
Staburags joprojām acu priekšā
Regīna Pastare nekad nav pametusi Aizkraukles pusi. Pļaviņu hidroelektrostacijā strādāja viņas vīrs, un viņi Aizkrauklē tika pie dzīvokļa. Un, lai gan vīram bija darbs, tieši pateicoties uzpludinātajai Daugavai, Regīna nevar piedot upes uzpludināšanu un aizmirst skaistos dabas skatus, kas pazuda zem ūdens klaja.
FOTO un VIDEO:  Ugunsgrēks Pļavniekos lokalizēts; dega koka paletes, mašīnas un sprāga baloni
(papil...
FOTO un VIDEO: Ugunsgrēks Pļavniekos lokalizēts; dega koka paletes, mašīnas un sprāga baloni (papildināts)
Rīgā, ceturtdien, 26. jūlija vakarā Pļavnieku mikrorajonā izcēlies liela mēroga ugunsgrēks, kurā dega koka paletes, vairākas automašīnas, kā arī sprāga acetilēna un skābekļa baloni. Plkst. 22.45 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) paziņoja, ka ugunsgrēks ir lokalizēts, tomēr dzēšanas darbos ievainojumus ir guvuši 10 glābēji. Deviņi no tiem darbu pēc brīža varēja turpināt, taču vienu aizveda uz slimnīcu.
VIDEO: «Māras zemes» dejotāji līksmo un lepojas
VIDEO: «Māras zemes» dejotāji līksmo un lepojas
Vairāk nekā 18 tūkstoši dejotāju, sākot ar pavisam mazu pastaliņu valkātājiem un beidzot ar cienījama vecuma senioriem, uzvedumā izdejo savas tautas vēsturi. No laika, kad baltu ciltis Daugavas apkaimē cēla savas apmetnes, līdz pat šodienai, kad svinam savas valsts simtgadi.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd