Sports
VIDEO. Vairāk nekā 100 zirgspēku papildu jaudas – Sesks/Francis testē WRC auto pirms Latvijas rallij...
VIDEO. Vairāk nekā 100 zirgspēku papildu jaudas – Sesks/Francis testē WRC auto pirms Latvijas rallija
Rallija ekipāža Mārtiņš Sesks/Renārs Francis svētdien, 14. jūlijā, aizvadīja oficiālus testus pirms šonedēļ gaidāmā pasaules rallija čempionāta (WRC) posma Latvijā ar jaudīgāko "Ford Puma Rally1" spēkrata versiju, kas, salīdzinot ar iepriekšējo ekipāžas startu WRC posmā Polijā, nu aprīkots ar hibrīda iekārtu, ļaujot izmantot maksimālo jaudu. 
Futbola svētki Eiropas čempionātā nosvinēti pārliecinoši spāņu gaumē
Futbola svētki Eiropas čempionātā nosvinēti pārliecinoši spāņu gaumē
Ar Spānijas valstsvienības triumfu Vācijā noslēdzās Eiropas čempionāts futbolā, kas vismaz mēnesi nodarbināja sporta karaļa cienītāju prātus. Šis bija gadījums, ka uzvarētāju pārākums neradīja šaubas, jo spāņu futbolisti ne tikai visu turnīru demonstrēja vispārliecinošāko sniegumu, bet pa ceļam uz mērķi arī apspēlēja visus pārējos galvenos favorītus. Spānija nopelnīja jau ceturto Eiropas čempionu titulu, kļūstot par vēsturē panākumiem bagātāko "Euro" komandu.
Parīzes olimpiskajām spēlēm seko ar vērienu Latvijas Televīzijā
Parīzes olimpiskajām spēlēm seko ar vērienu Latvijas Televīzijā
Ar krāšņu atklāšanas ceremoniju 26. jūlijā sāksies gada notikums pasaules sportā – Parīzes olimpiskās spēles. Latvijas Televīzija (LTV) skatītājiem nodrošinās daudzveidīgu saturu: tiešraides no atklāšanas un noslēguma ceremonijām, sacensībām, kur startē Latvijas sportisti, ieskatu sacensību svarīgākajos brīžos un aizkulisēs, kā arī notikumu analīzi LTV un LSM.lv veidotajos oriģinālraidījumos un publikācijās.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas