Sports
Parīze - 2024 >
Patiesā uzvara >
Startē Stenlija kausa izcīņa, NHL sezonas pagrieziena punktā cerības arī vairākiem Latvijas hokejist...
Startē Stenlija kausa izcīņa, NHL sezonas pagrieziena punktā cerības arī vairākiem Latvijas hokejistiem
Aiz muguras kārtējā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un 16 komandas var sākt izšķirošās kaujas par hokeja galveno balvu – Stenlija kausu. Regulārā sezona priecēja latviešu līdzjutējus ar kuplu pulciņu mūsu hokejistu, un vairāki no viņiem sezonu vēl turpinās. Pirms gada par Stenlija kausa ieguvēju kļuva Teodors Bļugers - vasarā nomainījis komandu, tagad viņš kopā ar Vankūveras "Canucks" un vēl 15 komandām metīsies cīņā, lai jūnija vidū virs galvām celtu slaveno trofeju.
Kalnu slēpošanā žilbinājusi pasauli, gaida sniegu augustā. Saruna ar Dženiferu Ģērmani
Kalnu slēpošanā žilbinājusi pasauli, gaida sniegu augustā. Saruna ar Dženiferu Ģērmani
Kopš aizvadītās ziemas Latvijai pirmo reizi ir pasaules junioru čempione kalnu slēpošanā – 21 gadu vecā Dženifera Ģērmane globāla mēroga ziemas sporta veidā pakāpās vēl nepieredzētos augstumos, apliecinot augstu psiholoģisko gatavību un ticību saviem spēkiem. Sportiste sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" priecājās, ka sezonu izdevies pabeigt bez traumām, kas ļaus ne vēlāk kā augustā kāpt uz slēpēm, lai treniņos tiektos pēc vēl augstākām virsotnēm. 
Divas Latvijas hokejistu komandas pretendē uz Stenlija kausu; izslēgšanas spēles – neprognozējamas
Divas Latvijas hokejistu komandas pretendē uz Stenlija kausu; izslēgšanas spēles – neprognozējamas
Pēc piektdien noslēgtās regulārās sezonas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) labākās komandas turpinās cīņu izslēgšanas turnīrā, kur uz Stenlija kausu pretendēs arī divi Latvijas spēlētāju pārstāvētie klubi. Iespēja sevi apliecināt būs uzbrucējam Teodoram Bļugeram, un labas izredzes tikt laukumā ir aizsargam Uvim Balinskim, bet vārtsargam Artūram Šilovam jārēķinās ar spēlēšanu fārmklubā, Latvijas Televīzijā pastāstīja hokeja lietpratējs Lotārs Zariņš.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas