Sports
Parīze - 2024 >
Olimpiskais kvalifikācijas turnīrs pludmales volejbolā saņems pilnu finansējumu, procedūru jautājumi...
Olimpiskais kvalifikācijas turnīrs pludmales volejbolā saņems pilnu finansējumu, procedūru jautājumi nezūd
Ar pamatīgu riņķa danci un kavēšanos, tomēr beidzot ir pieņemts lēmums piešķirt visu no valsts nepieciešamo summu, lai jūnijā Jūrmalā sarīkotu olimpisko kvalifikācijas turnīru pludmales volejbolā. Lai gan Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) sākotnēji virzīja tikai 230 000 eiro piešķiršanu, valdība otrdien nolēma piešķirt visu nepieciešamo summu – 400 000 eiro, tomēr saprotama izskaidrojuma līdz šim svārstīgajai attieksmei arvien nav.
Patiesā uzvara >
Futbolā virslīga nes pavasari: Favorītiem paredz dueli, citiem – divas svarīgas intrigas
Futbolā virslīga nes pavasari: Favorītiem paredz dueli, citiem – divas svarīgas intrigas
Nedēļas nogalē startēs Latvijas futbola virslīgas sezona, kur galveno čempionu titula pretendentu lomu paredz FK RFS un "Riga" FC. Uz TOP5 pretendēs FK "Auda", Valmiera" FC un FK "Liepāja", tādējādi rudenī viena komanda kļūs lieka cīņā par četrām ceļazīmēm uz Eirokausiem, turpretim piecām potenciāli tabulas otrās puses komandām līdzvērtīgu sāncenšu konkurencē būs jācīnās par neizkrišanu no virslīgas. 
Izlases treneris Šaicāns: Kamaniņu sportā latvieši latiņu pacēluši milzīgā augstumā
Izlases treneris Šaicāns: Kamaniņu sportā latvieši latiņu pacēluši milzīgā augstumā
Latvijas kamaniņu sportistiem nedēļas nogalē Siguldā izdevās spožs Pasaules kausa izcīņas noslēgums, pēdējā posmā izcīnot trīs zelta un vienu sudraba godalgu. Zintis Šaicāns pēc pirmā gada izlases galvenā trenera amatā komandas veikumu sarunā ar Latvijas Radio atzina par ļoti veiksmīgu un grūti atkārtojamu, jo gūtie panākumi ir ļoti augstā līmenī.
Aizlaist pa sliedi. Latvijā izvērš pilsētai draudzīgu frīstaila un snovborda disciplīnu
Aizlaist pa sliedi. Latvijā izvērš pilsētai draudzīgu frīstaila un snovborda disciplīnu
Starptautiskā Slēpošanas federācija (FIS) šosezon pirmo reizi oficiālajā sezonas kalendārā iekļāva frīstaila un snovborda sliedes jeb "rail" disciplīnu, kas Latvijā bija zināma jau iepriekš, bet pašlaik izbauda sava veida renesansi. Pēc februāra beigās Grīziņkalnā, Rīgā, veiksmīgi sarīkotām FIS līmeņa sacensībām organizatori cer nākamajā sezonā jau uzņemt Eiropas kausa posmu.
Valsts finansējuma piešķiršanu sporta federācijām aptur otro reizi, vēlreiz analizē datus
Valsts finansējuma piešķiršanu sporta federācijām aptur otro reizi, vēlreiz analizē datus
Par sporta nozari atbildīgā Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) jau divas reizes atlikusi valsts finansējuma piešķiršanu sporta federācijām pamatdarbības nodrošināšanai. Abos gadījumos iemesls ir šaubas par federāciju iesniegtajiem datiem, pēc kuriem aprēķināts finansējums un noteikti 15 prioritārie sporta veidi, kas saņems ievērojami lielāku finansējumu.
Girgensona pirmā rezultatīvā piespēle šosezon neglābj «Sabres»; uzvar Bļugers un «Canucks»
(papildin...
Girgensona pirmā rezultatīvā piespēle šosezon neglābj «Sabres»; uzvar Bļugers un «Canucks» (papildināts)
Latvijas hokejists Zemgus Girgensons svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar pirmo rezultatīvo piespēli šajā sezonā, tomēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda savā laukumā ar 2:5 piekāpās vienai no Rietumu konferences līdervienībām Vinipegas "Jets". Uzvarēja uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas viesos ar 2:1 pārspēja Anaheimas "Ducks".

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas