Sports
Parīze - 2024 >
Māris Rīmenis: 3 mēneši līdz Parīzes olimpiskajām spēlēm – lāpa ceļo uz Franciju, un drošība pāri vi...
Māris Rīmenis: 3 mēneši līdz Parīzes olimpiskajām spēlēm – lāpa ceļo uz Franciju, un drošība pāri visam
Parīzes olimpiskās spēles tuvojas. Katru dienu pasaules medijos, arī sociālajos, parādās arvien vairāk ziņu par gaidāmo notikumu – kā gatavojas delegācijas, par lielākajām zvaigznēm, par valstu olimpiskajiem tērpiem. Lāpas stafete 11 dienas bija Grieķijā, 27. aprīlī uguns uz senlaiku burinieka "Belem" burās uz Franciju, kur 8. maijā sāksies stafete šajā valstī. Tomēr dominē divu veidu ziņas – par drošības pasākumiem, tāpat tā dēvēto neitrālo sportistu piedalīšanos un pārējās pasaules attieksmi pret to.
Patiesā uzvara >
Liepājā jaunās tenisa un futbola halles uzbūvēšana ievērojami kāpina sportistu skaitu
Liepājā jaunās tenisa un futbola halles uzbūvēšana ievērojami kāpina sportistu skaitu
Uzbūvējot slēgto tenisa un futbola halli, Liepājā ievērojami pieaudzis sportistu skaits bērnu vidū. Ir labāk, nekā cerēts, atzīst gan treneri, gan Liepājas Sporta pārvaldes vadītājs Aivis Tints. Jaunie tenisisti iegūst augstus rezultātus starptautiskos turnīros, bet mazo futbolistu vidū sarucis traumatisms un ievērojami audzis meiteņu skaits, kuras spēlē futbolu. Arī teniss vairāk interesējot meitenēm. Viens no iemesliem varētu būt liepājnieces Anastasijas Sevastovas panākumi pasaules mērogā.
F-1 sezona sākas ar Verstapena uzvaru Bahreinā
F-1 sezona sākas ar Verstapena uzvaru Bahreinā
Sestdien starts tika dotais jaunajai F1 sezonai – pirmajā posmā Bahreinā uzvaru izcīnīja titulētais nīderlandietis Makss Verstapens, kurš pārstāv "Red Bull" komandu, liecina organizatoru informācija. Verstapens ir kļuvis par F-1 čempionu trīs gadus pēc kārtas.

Bērnu sporta uzrēķini

Galerijas