«airBaltic» atsāk lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Hamburgu, Vīni un Diseldorfu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ar Latvijas Satiksmes ministrijas speciālo atļauju ''airBaltic'' 25. maijā atsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, savukārt no 1. jūnija – uz Hamburgu, no 8. jūnija – uz Vīni un no 9. jūnija – uz Diseldorfu, paziņojumā medijiem informēja “airBaltic”.

“Līdz 9. jūnijam mēs savienosim Baltiju ar vairāk nekā desmit galamērķiem Eiropā. Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu “Airbus A220-300” floti, mēs esam labā pozīcijā, lai atsāktu lidojumus,” sacīja “airBaltic” izpilddirektors Martins Gauss.

Lidojumos visi pasažieri ir nodrošināti ar sejas masku un dezinfekcijas salvetēm, aviosabiedrība seko līdzi atbildīgo iestāžu rekomendācijām lidojumos, norādīja Gauss.

18. maijā “airBaltic” atsāka lidojumus no Rīgas uz Tallinu un Viļņu. Lidsabiedrība katru dienu veic arī speciālos lidojumus uz Frankfurti un Oslo. Papildus tam “airBaltic''  atsāks lidojumus no Rīgas uz Helsinkiem, Minheni un Berlīni.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumi un lidostu ierobežojumi  oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr jāpārliecinās par jaunāko informāciju.

Pilns lidojumu grafiks un biļetes būs drīzumā pieejamas “airBaltic” mājaslapā. Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 31. maijam, mainīt lidojuma datumu bez maksas. Tikai viena datuma maiņa ir atļauta.  

KONTEKSTS:

Covid-19 slimības ierobežošanai Latvija šā gada marta sākumā nolēma apturēt starptautiskos pasažieru pārvadājumus. Latvijā ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9. jūnijam.

Pēc Latvijas valdības lēmuma no 15. maija atļaut starptautiskos pasažieru aviopārvadājumus uz Baltijas valstīm, kā arī pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas, "airBaltic" atsākusi tiešos lidojumus no Rīgas uz Tallinu un Viļņu. Tāpat lidsabiedrībai atļauts katru dienu līdz 9. jūnijam veikt lidojumus uz Oslo un Frankfurti.

Vēlmi atsākt lidojumus no Rīgas lidostas izrādījusi arī Ungārijas zemo cenu lidsabiedrība "Wizzair", Somijas lidsabiedrība "Finnair" un Baltkrievijas lidsabiedrība "Belavia", pirmdien, 18. maijā, žurnālistiem pastāstīja VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti