VIDEO: 100g kultūras diskusija. Dzīve pēc pandēmijas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Laikā, kad Covid-19 krīze radījusi straujas pārmaiņas mūsu visu dzīvē, Latvijas Televīzijas Kultūras raidījumu redakcija uzsākusi interneta formāta pārraidi “100 g kultūras diskusija”. Pirmā diskusija – 26. martā pulksten 11.00 – veltīta dzīvei pēc pandēmijas. Sarunāsies sociālantropoloģe Agnese Cimdiņa, filozofs Artis Svece, pedagogs un žurnālists Imants Frederiks Ozols un digitālo risinājumu speciālists, “Mobilly” vadītājs Ģirts Slaviņš. Diskusiju vadīs LTV žurnāliste Gunta Gaidamaviča.

Lai arī šobrīd esam vīrusa izraisītās krīzes vidū, saruna var palīdzēt labāk sagatavoties dzīvei pēc pandēmijas. Jo jau tagad ir skaidrs, ka šī brīža ierobežojumi un izaicinājumi, ar ko saskaras ikviens Latvijas iedzīvotājs, radīs kādas sekas nākotnē. Par to, kādas tieši, vēl ir pāragri spriest, tomēr jau tagad ir skaidrs, ka tās skar un skars mūsu ikdienu, saziņu, tradīcijas un kultūras norises visplašākajā izpratnē.

“100 g kultūras diskusija. Dzīve pēc pandēmijas” – 26. martā pulksten 11.00 portālā LSM.lv un sabiedrisko mediju kultūras saturam veltītajā “Facebook” lapā “100 g kultūras”, kur skatītājiem iespējams uzdot sarunas dalībniekiem savus jautājumus.

Par "100g kultūras diskusiju"

“100g kultūras diskusija” notiks reizi mēnesī. To būs iespējams skatīties tiešraidē vai ierakstā portālā LSM.lv, Replay.lv, “Facebook” lapā “100 g kultūras” un Latvijas Televīzijas “Youtube” kanālā. Informācija par sarunu tēmām un norises laikiem būs pieejama “100g kultūras” sociālo mediju kontos. Diskusiju veido LTV raidījuma “Kultūršoks” komanda – žurnālistes Gunta Gaidamaviča, Henrieta Verhoustinska un Zane Brikmane.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti