Ziņas
«Mēs mīlam Rus.LSM.lv un novērtējam jūsu darbu.» Lielbritānijas vēstnieks viesojas Daugavpilī (preci...
«Mēs mīlam Rus.LSM.lv un novērtējam jūsu darbu.» Lielbritānijas vēstnieks viesojas Daugavpilī (precizēts) (papildināts)
Daugavpili apmeklēja Lielbritānijas vēstnieks Latvijā Pols Bramels. "Lielbritānija un Latvija ir labas partneres, ceru, ka tā būs vienmēr," viņš sacīja sarunā ar Rus.LSM.lv. "Lielbritānija atbalsta Rus.LSM.lv," piebilda vēstnieks. Bez Rus.LSM.lv palielināsies Kremļa propagandas riski, paskaidroja Bramels. Viņš teica, ka zina par ideju likvidēt sabiedriskos medijus krievu valodā: "Lēmums ir valdības ziņā."
Ukrainas atjaunošanas konferencē meklē steidzamus risinājumus enerģētikas sektora aizsardzībai
(papi...
Ukrainas atjaunošanas konferencē meklē steidzamus risinājumus enerģētikas sektora aizsardzībai (papildināts)
Berlīnē trešdien sākas starptautiskā Ukrainas atjaunošanas konference. Tā būs jau trešā reize, kad vairāku valstu, organizāciju un iestāžu amatpersonas pulcējas šādā konferencē, lai veicinātu partneru iesaisti Ukrainas attīstības un atjaunošanas centienos. Sanāksmē no vairāk nekā 60 valstīm piedalās aptuveni 2000 politiķu, politisko līderu un amatpersonu no starptautiskajām organizācijām.
Valdība virza ieceri no 1. septembra Ukrainas bēgļu bērniem likt mācīties Latvijas skolās
Valdība virza ieceri no 1. septembra Ukrainas bēgļu bērniem likt mācīties Latvijas skolās
Lai nodrošinātu Latvijā esošo Ukrainas civiliedzīvotāju iespējas apgūt latviešu valodu un integrēties sabiedrībā, valdība otrdien, 11. jūnijā, atbalstīja Izglītības ministrijas ieceri Ukrainas bēgļu bērniem, kuriem Latvijā piešķirts pagaidu aizsardzības statuss, no šī gada 1. septembra likt obligāti pamatizglītību apgūt klātienē kādā no Latvijas skolām.
Valdība atkārtoti virza Dombrovski eirokomisāra amatam
Valdība atkārtoti virza Dombrovski eirokomisāra amatam
Valdība otrdien, 11. jūnijā, apstiprināja Latvijas kandidātu nākamās Eiropas Komisijas (EK) locekļa amatam, uz šo amatu atkārtoti virzot pašreizējo EK priekšsēdētājas izpildvietnieku Valdi Dombrovski ("Jaunā Vienotība").
Tiesībsargs lūdz novērst šķēršļus skolu beidzējiem ātrāk tikt pie atestātiem
Tiesībsargs lūdz novērst šķēršļus skolu beidzējiem ātrāk tikt pie atestātiem
Tiesībsargs vērsies pie premjeres Evikas Siliņas ("Jaunā Vienotība"), aicinot steidzami rast risinājumu un izsniegt vidusskolas centralizēto eksāmenu sertifikātus skolēniem, kuri vērsušies Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) vai Valsts izglītības satura centrā (VISC) ar pamatotu lūgumu saņemt dokumentu ātrāk, nekā VISC to ir plānojis izsniegt. 
Dvietes pagastā pārbūvēs tiltu pār Dvietes upi
Dvietes pagastā pārbūvēs tiltu pār Dvietes upi
Augšdaugavas novada Dvietes pagastā sāk pārbūvēt tiltu pār Dvietes upi uz vietējā autoceļa Jēkabpils–Dignāja–Ilūkste (V783) (65,96. km). Darbus plānots pabeigt 2025. gada pavasarī, informēja valsts SIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).
Konkursā izraudzīti divi «Rīgas namu pārvaldnieka» valdes locekļi
Konkursā izraudzīti divi «Rīgas namu pārvaldnieka» valdes locekļi
10. jūnijā pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) padome uz pilnu piecu gadu pilnvaru termiņu apstiprināja divus jaunus valdes locekļus – Guntu Jēkabsoni un Mārtiņu Pauru, kurš gan iepriekš pildīja pagaidu valdes locekļa pienākumus. Jaunie vadītāji darbu uzsāks 17. jūlijā.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd