Konkursā izraudzīti divi «Rīgas namu pārvaldnieka» valdes locekļi

10. jūnijā pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) padome uz pilnu piecu gadu pilnvaru termiņu apstiprināja divus jaunus valdes locekļus – Guntu Jēkabsoni un Mārtiņu Pauru, kurš gan iepriekš pildīja pagaidu valdes locekļa pienākumus. Jaunie vadītāji darbu uzsāks 17. jūlijā.

RNP informēja, ka konkursā uz valdes locekļu amatiem bija saņemts vairāk nekā 70 pieteikumu.

Darbam valdē izraudzīta Gunta Jēkabsone, kuras darba pieredzē ir AS "Augstsprieguma tīkls" valdes vadība, viņa ir bijusi valdes locekle un pēc tam priekšsēdētāja Ārvalstu investoru padomē Latvijā (FICIL), kā arī "Circle K Europe" viceprezidente. Latvijā gūto jurista un biznesa vadības izglītību Jēkabsone papildinājusi vadības programmās Londonas Biznesa skolā un Kornela Universitātē ASV.

Stājoties valdes locekles amatā SIA "Rīgas namu pārvaldnieks", Jēkabsone uzņemsies virsvadību pār uzņēmuma finansēm, risku vadību un juridisko nodrošinājumu.

Savukārt Mārtiņš Paurs darbu SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" valdē uzsāka jau pirms gada kā pagaidu valdes loceklis. Gada laikā paveiktais viņa atbildības jomā bijusi uzņēmuma pakalpojumu klāsta attīstība, energoefektivitātes veicināšanas pasākumi un klientu sadarbības veicināšana.

Pirms tam Paurs savu karjeru veidoja SIA "Telia Latvija", kur bija valdes loceklis un komercdirektors. Viņam ir "SSE Riga" iegūts profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā, un šī izglītība papildināta ar kursiem Jeila Universitātes un Pensilvānijas Universitātes biznesa vadības skolās ASV, kā arī Nanjangas Tehnoloģiju universitātē Singapūrā.

Kandidātu atlasi organizēja uzņēmums "Astral Executive Search", kas specializējas vadītāju piesaistē. Konkursa komisijā SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" padomes priekšsēdētāja Ozola vadībā darbojās 10 speciālisti, tajā skaitā neatkarīgi augsta līmeņa vadītāji un eksperti no citiem uzņēmumiem un organizācijām.

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" valde darbojas trīs cilvēku sastāvā, un tās priekšsēdētājs ir Māris Ozoliņš, kurš piecu gadu pilnvaru termiņu uzsāka 2023. gada 24. jūlijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti