Daugavpils teātris slēdz sezonu ar izrādi «Ļausimies seksam!»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ar jauniestudējumu par kutelīgu tēmu ceturtdien seozonu slēdz valsts Daugavpils teātris -  pirmizrādē režisora Ivara Lūša  iestudējumā krievu valodā būs skatāma krievu dramaturga Valentīna Krasnogorova luga „Ļausimies seksam!”.

"No nosaukuma nevajag baidīties, pat viskonservatīvākos skatītājus aicinām apmeklēt izrādi, jo tā nekādā gadījumā nebūs jēla, tā arī nav komēdija klasiskajā izpratnē, un izrādē tiks attēlotas tikai dabiskas lietas, kas sastopamas mūsu ikdienas dzīvē”, saka jauniestudējuma veidotāji.

Šī sezona Daugavpils teātrim aizvadīta psiholoģiski filozofiskā noskaņā - par dzīvi, cilvēku attiecībām, jūtām un smalkajām niansēm, kas caurstrāvo ikviena mīloša cilvēka sirdi un dvēseli, atskatoties uz iestudējumu vēsturi, stāsta Daugavpils teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Pavlovska.

Teātris meklē jaunus ceļus, kā uzrunāt savus skatītajus caur katru izrādi, kas var būt kā jauna atklāsme vai dziļu pārdomu vērta doma, saka Madara Pavlovska.

Jauniestudējums jeb izrāde, kas noslēdz šo sezonu Daugavpils teātrī, ir krievu dramaturga darbs, ar kutelīgu nosaukumu – „Ļausimies seksam”, tas ir tikai harmoniski šim laikam un no nosaukuma nav jābaidās, uzsver izrādes režisors Ivars Lūsis, aicinot  skatītāju caur izrādi uz dialogu, apzinoties savus stereotipus, savas vājības un tieksmes.

Šī būs viena no tām izrādēm, par kuram nav jārunā, bet jānāk un jāskatās, saka izrādes režisors.

Izrāde „Ļausimies seksam!” ir kā mūsu dzīve – sarežģīta un vienkārša vienlaikus, izspēlēta vieglā un gaisīgā manierē, un tas nebūt nav nejauši, ka tieši ši izrāde noslēdz teātra sezonu Daugavpils teātrī, aicinot uz pēdējo šīs sezonas iestudējumu, saka režisors Ivars Lūsis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti