Latvijas Radio: «Baltās nakts» apmeklētāji zina, kādus pasākumus grib redzēt

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Kā vēstīts, no 6. uz 7.septembri Rīgā notiek mūsdienu kultūras forums "Baltā nakts". Apjomīgā pasākumu programma liek cilvēkiem zīmēt maršrutus un izlikt prioritātes, jo uz visiem 54 pasākumiem paspēt nevar. Pirmo pasākumu apmeklētāju aptauja, ko veica Latvijas Radioliecina - cilvēki zina, ko vēlas redzēt.

Latvijas Radio aptaujātie "Baltās nakts" apmeklētāji: 

"Es gribu apskatīties jaunatklāto Rīgas koncertzāli Zinātņu akadēmijā."

"Es sagaidu, ka Nacionālajā bibliotēkā varētu būt kaut kas iespaidīgs. Kaut vai vietas dēļ. Vienreiz jau tur biju un tur gribot negribot ir tāda lieliska aura, super sajūta ieejot iekšā."

"Mēs vēl gribam uz Pēterbaznīcu aiziet paskatīties, kas tur notiek. Tad redzēs, kas tur tālāk. Pietiks pacietības, vēl kaut kur aiziesim. Uz jauno koncertzāli varbūt aiziesim."

"Mans mērķis ir aizbraukt uz Gaujas ielu 5. Es zinu to vietu, es nezinu, kas tur notiek, bet esmu ļoti sen dzirdējusi, ka tur viss kaut kas kustinās un es gribu aizbraukt paskatīties beidzot, kas tur īsti ir."

"Es domāju apmeklēt Pārdaugavā pāris pasākumus. Valdeķu ielā, uz Vienības ielas stūra. Mūksalā ir pasākums, tad Imantā, Sarkandaugavā."

"Nezinu, ko es gaidu. Es jau nezinu, kas tur būs, bet es zinu māksliniekus dažus. Es zinu, ka ir dažas kino filmas arī, kuras kaut kur jau ir atzītas. Tādēļ ir vērts paskatīties. Bet es nezinu, cik es iziešu, tādēļ, ka tie koncerti jau arī pārklājās."

Jau vēstīts, ka "Baltās nakts" pasākumi turpināsies līdz pat plkst. 5 svētdienas rītā.

Visi "Baltās nakts" pasākumi apmeklētājiem ir pieejami bez maksas un notiek dažādās Rīgas vietās. Šogad aktīvākie Rīgas punkti būs Spīķeru kvartāls Maskavas forštatē, Vecrīga, Vērmaņdārza apkārtne un citas vietas Rīgas centrā, Daugavgrīvas cietoksnis, Imantas kultūras centrs, kā arī Āgenskalna un Torņakalna apkaimes Pārdaugavā, Teika un Sarkandaugava - Daugavas kreisajā krastā.

Visu pasākumu karti var apskatīt 1188.lv mājas lapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti