Dienas ziņas

Dienas ziņas

Dienas ziņas

(Zīmju valodā). Dienas ziņas

"Baltā nakts" izkrāšņo Rīgu

«Tik daudz labu lietu vienā laikā». Rīgā 18. reizi aizvadīta «Baltā nakts»

Jau 18 reizi aizvadīts mūsdienu kultūras forums "Baltā nakts". Galvaspilsētas iedzīvotāji un tās viesi sestdienas naktī varēja apskatīt vairāk nekā 30 mākslas norises, tostarp koncertus, izstādes, dejas un performances teju visā Rīgā.

Cilvēku pūļi nedēļas nogalē naktī bija manāmi daudzviet galvaspilsētā, gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem dodoties baudīt kultūru vienā no pēdējām siltajām naktīm šogad.

"Baltās nakts" apmeklētājs Roberts Latvijas Televīzijai atzina, ka tas ir vērtīgs kultūras notikums. Viņš norādīja uz NSRD filmām, kuras pasākuma ietvaros rāda bibliotēkā – pats nav vēl redzējis, bet ir dzirdējis no vecākiem. "Domāju, ka "Baltā nakts" ir izcila iespēja [pieredzēt] ne tikai šī brīža aktuālās kultūras lietas, bet arī ar ko manai paaudzei nav nācies sastapties."

Savukārt apmeklētāja Elīna norādīja: "Mēs diezgan bieži ejam, ja mums sanāk, tad mēs parasti ejam, jā. Vienīgais – tik daudz ļoti labu lietu notiek vienā laikā. Grūti izvēlēties kaut ko vienu, bet ir jāizšķiras par trīs četrām lietām vienmēr un jāizbauda."

Nereti pie norises vietām veidojās rindas, taču cilvēkiem, tostarp arī no dažādām pasaules valstīm, tas nebija šķērslis. Viņi šo pasākumu vērtēja atzinīgi.

"Mēs par "Balto nakti" uzzinājām no draugiem. Viņi parādīja pasākuma mājaslapu un mēs kopīgi izlēmām atnākt, izbaudīt šo nakti. Šāds pasākums ir lielisks! Mums tiešām patīk un mēs noteikti nāksim arī uz nākamajām "Baltajām naktīm"," sacīja Farids.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti