Kas notiek ar “Jaunās Vienotības” finanšu skandāliem un partiju kontroli?

Arvils Ašeradens, Signe Jantone, Ineta Cīrule, Amīlija Raituma, Renārs Kadžulis, Gunārs Kūtris. Dalībnieku saraksts tiek papildināts.

Jānis Domburs 24.aprīlis, trešdiena 21:15
Kas notiek ar likumprojektu par hipotekāro kredītu procentu likmju samazināšanu? Raidieraksts
Kas notiek ar likumprojektu par hipotekāro kredītu procentu likmju samazināšanu? Raidieraksts
11. oktobra diskusijā "Kas notiek ar likumprojektu par hipotekāro kredītu procentu likmju samazināšanu?" piedalās Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Jānis Reirs ("Jaunā Vienotība"), komisijas deputāts Andris Šuvajevs ("Progresīvie"), Latvijas Bankas prezidenta vietniece Santa Purgaile, "Swedbank" valdes priekšsēdētājs Lauris Mencis, bankas "Citadele" valdes loceklis Valters Ābele, "SEB bankas" valdes priekšsēdētāja Ieva Tetere, kā arī Latvijas Finanšu nozares asociācijas padomnieks juridiskajos jautājumos Edgars Pastars un Latvijas Universitātes Biznesa, ekonomikas un vadības fakultātes lektore Līga Leitāne.
VIDEO. «Kas notiek ar likumprojektu par hipotekāro kredītu procentu likmju samazināšanu?»
VIDEO. «Kas notiek ar likumprojektu par hipotekāro kredītu procentu likmju samazināšanu?»
11. oktobra diskusijā "Kas notiek ar likumprojektu par hipotekāro kredītu procentu likmju samazināšanu?" piedalās Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Jānis Reirs ("Jaunā Vienotība"), komisijas deputāts Andris Šuvajevs ("Progresīvie"), Latvijas Bankas prezidenta vietniece Santa Purgaile,  "Swedbank" valdes priekšsēdētājs Lauris Mencis, bankas "Citadele" valdes loceklis Valters Ābele, "SEB bankas" valdes priekšsēdētāja Ieva Tetere, kā arī Latvijas Finanšu nozares asociācijas padomnieks juridiskajos jautājumos Edgars Pastars un Latvijas Universitātes Biznesa, ekonomikas un vadības fakultātes lektore Līga Leitāne.
Kas jādara Evikas Siliņas valdībai? Kultūra, integrācija, mediji. Raidieraksts
Kas jādara Evikas Siliņas valdībai? Kultūra, integrācija, mediji. Raidieraksts
9. oktobra raidījumā "Kas jādara Evikas Siliņas valdībai? Kultūra, integrācija, mediji" piedalās kultūras ministre Agnese Logina ("Progresīvie"), bijušais kultūras ministrs, tagad Saeimas deputāts Nauris Puntulis (Nacionālā apvienība), Latvijas Kultūras akadēmijas rektore un profesore Rūta Muktupāvela, Latvijas Mākslas akadēmijas rektors Kristaps Zariņš, komponists Zigmars Liepiņš un Smiltenes novada Kultūras un tūrisma pārvaldes kultūras jomas vadītājs, žurnālists un komponists Edgars Raginskis.
VIDEO: Kas jādara Evikas Siliņas valdībai? Kultūra, integrācija, mediji
VIDEO: Kas jādara Evikas Siliņas valdībai? Kultūra, integrācija, mediji
9. oktobra raidījumā "Kas jādara Evikas Siliņas valdībai? Kultūra, integrācija, mediji"  piedalās kultūras ministre Agnese Logina ("Progresīvie"), bijušais kultūras ministrs, tagad Saeimas deputāts Nauris Puntulis (Nacionālā apvienība), Latvijas Kultūras akadēmijas rektore un profesore Rūta Muktupāvela, Latvijas Mākslas akadēmijas rektors Kristaps Zariņš, komponists Zigmars Liepiņš un Smiltenes novada Kultūras un tūrisma pārvaldes kultūras jomas vadītājs, žurnālists un komponists Edgars Raginskis.  
«Ēdam rasolu Lietuvā» un «sastiķēt budžetu»: politiķi, uzņēmēji un lietpratēji diskutē par PVN likmi...
«Ēdam rasolu Lietuvā» un «sastiķēt budžetu»: politiķi, uzņēmēji un lietpratēji diskutē par PVN likmi pārtikai
No nākamā gada 1. janvāra spēku zaudēs likuma norma, kas noteic, ka lielai daļai augļu, ogu un dārzeņu tiek piemērota samazināta pievienotās vērtības nodokļa likme 5% apmērā. Lauksaimnieki un pārtikas tirgotāji aicina politiķus lemt par samazinātā nodokļa saglabāšanu, brīdinot, ka pretējā gadījumā no 1. janvāra sagaidāms augļu un dārzeņu cenu pieaugums.
«Priekšvēlēšanu solījumiem ir ļoti īss derīguma termiņš»: dārzeņu lielaudzētājs oponē politiķiem par...
«Priekšvēlēšanu solījumiem ir ļoti īss derīguma termiņš»: dārzeņu lielaudzētājs oponē politiķiem par samazināto PVN
"Partiju nostāja ļoti mainās no tā, kurā pusē viņi tur Saeimā dalās," tā, vērtējot nesen izveidotās valdības nostāju attiecībā uz samazinātās pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmes turpmāku piemērošanu augļiem un dārzeņiem, trešdien raidījumā "Kas notiek Latvijā?" secināja kooperatīvās sabiedrības "Baltijas dārzeņi" valdes priekšsēdētājs Jānis Bušs.
Kas notiks ar samazināto PVN un cenām augļiem, ogām un dārzeņiem? Raidieraksts
Kas notiks ar samazināto PVN un cenām augļiem, ogām un dārzeņiem? Raidieraksts
4. oktobra raidījuma "Kas notiek Latvijā?" diskusijā "Kas notiks ar samazināto PVN un cenām augļiem, ogām un dārzeņiem?" piedalās zemkopības ministrs Armands Krauze (Zaļo un Zemnieku savienība), Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Skaidrīte Ābrama ("Progresīvie") un finanšu ministra padomnieks budžeta jautājumos Ints Dālderis ("Jaunā Vienotība"). Savukārt augļu un dārzeņu ražotājus un tirgotājus diskusijā pārstāv kooperatīvās sabiedrības "Baltijas dārzeņi" vadītājs Jānis Bušs, Latvijas Augļu un dārzeņu tirgotāju asociācijas valdes priekšsēdētājs Uldis Jaunzems un Latvijas Pārtikas tirgotāju asociācijas izpilddirektors Noris Krūzītis. Raidījumā piedalās arī Agroresursu un ekonomikas institūta Lauksaimniecības tirgus veicināšanas daļas vadītāja Ingūna Gulbe.
VIDEO. «Kas notiks ar samazināto PVN un cenām augļiem, ogām un dārzeņiem?»
VIDEO. «Kas notiks ar samazināto PVN un cenām augļiem, ogām un dārzeņiem?»
Šā gada 4. oktobra "Kas notiek Latvijā?" diskusijā "Kas notiks ar samazināto PVN un cenām augļiem, ogām un dārzeņiem?" piedalās zemkopības ministrs Armands Krauze (Zaļo un Zemnieku savienība), Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Skaidrīte Ābrama ("Progresīvie") un finanšu ministra padomnieks budžeta jautājumos Ints Dālderis (JV). Savukārt augļu un dārzeņu ražotājus un tirgotājus diskusijā pārstāv kooperatīvās sabiedrības "Baltijas dārzeņi" vadītājs Jānis Bušs, Latvijas Augļu un dārzeņu tirgotāju asociācijas valdes priekšsēdētājs Uldis Jaunzems un Latvijas Pārtikas tirgotāju asociācijas izpilddirektors Noris Krūzītis. Raidījumā piedalās arī Agroresursu un ekonomikas institūta Lauksaimniecības tirgus veicināšanas daļas vadītāja Ingūna Gulbe.