Rīta Panorāma

Skype intervija ar Lauru Leontjevu

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Baibu Kaškinu

Luksusa viesnīcas improvizē, lai izdzīvotu

Luksusa viesnīcas Maskavā piedāvā numuriņus par dzīvokļa īres cenu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Maskavā luksusa viesnīcas piedāvā numuriņus par dzīvokļa īres cenu. Tas ir mēģinājums saglābt biznesu Covid-19 krīzes apstākļos. Pandēmija un ierobežojumi smagi skāruši viesnīcu biznesu. 

Ar Covid-19 inficēto skaits strauji pieaug arī Maskavā. Pandēmija smagi skārusi viesnīcas, un tās meklē iespējas, kā pārdzīvot šos laikus. Ir, kas piedāvā numuriņus par daudz zemākām cenām, līdzvērtīgām dzīvokļa izīrēšanai. Ievērojot piesardzības pasākumus, brokastu sagādāšana, drēbju gludināšana un citi pakalpojumi tiek nodrošināti bez tiešas kontakēšanās.

“Mēs tiešām piedāvājam numuriņus par dzīvokļa īres cenām. Viesi saņem maksimālu apkalpošanu un tajā pašā laikā ietaupa. Nav jāmaksā par visām lietām, kas parasti saistītas ar īri kā komunālajiem pakalpojumiem,” pastāstīja viesnīcas “The Rooms Boutique Hotel” ģenerālmenedžere Regīna Rjabuhina.

Viesnīcas pielāgojušas savus pakalpojumus, lai izpildītu sociālās distancēšanās un pašizolācijas prasības. Daži numuriņi ir aprīkoti ar virtuvi, lai viesi paši var gatavot savu ēdienu. Istabās izvietoti trenažieri fiziskās formas uzturēšanai, lai nevajadzētu apmeklēt sporta zāli. Mērķa tirgus ir cilvēki, kuriem jāturpina doties uz darbu, taču viņi nevēlas uzturēties mājās, lai no iespējamas inficēšanās pasargātu savu ģimeni. Saskaņā ar datiem no 6500 viesnīcām Maskavā patlaban vairs atvērtas tikai trešā daļa, un to var kļūt vēl mazāk.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti