Rīta Panorāma

Intervija ar Aigaru Reini

Rīta Panorāma

Monreālā "ciemojas" kuprainais valis

Intervija ar Kasparu Zemīti

Ģitārists Kaspars Zemītis uzstāsies autokoncertā «Spulgo mēness Daugavā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Uz koncertu “Drive in kino” stāvlaukumā aicina ģitārists Kaspars Zemītis, turpinot jau pagājušajā nedēļā iesākto autokoncertu ciklu Ķīpsalā. Koncertā varēs dzirdēt vairākus skaņdarbus no gaidāmā solo albuma un pirmatskaņojumus.

4. jūnija uzstāšanās būs Kaspara Zemīša pirmais autokoncerts. Programmā iekļauti skaņdarbi no ģitārista jaunākā soloalbuma “Vētra klusumā”. Gaidāmi arī vairāki pirmatskaņojumi dažādu klausītāju iemīļotu dziesmu kaverversijām, kuras Kaspars Zemītis radījis pēdējo mēnešu laikā.

Kaspara Zemīša autokoncerta sākuma laiks apzināti izvēlēts pulksten 21.30, lai radītu īpaši romantisku atmosfēru

“Man ir svarīgi radīt tādu īpašu sajūtu. Es aizgāju uz to vietu, un sapratu, ka tur tas saulriets un Daugavas tuvums Ķīpsalā ir redzams.

Man ir sajūta – jā, mana mūzika tur varētu tīri labi veidot šo īpašo sajūtu,” LTV raidījumā “Rīta Panorāma” stāstīja ģitārists.

Ceturtdienas vakara muzikālo daļu vizuāli un emocionāli papildinās Agra Daņiļeviča deju skolas “Dzirnas” dejotāji, skolotāji un horeogrāfi Līga Kavace un Kārlis Božs.

KONTEKSTS: 

Ārkārtējo situāciju Covid-19 dēļ Latvijā izsludināja 12. martā. Tās laikā noteikta virkne ierobežojumu un aizliegumu, tai skaitā aizliegti visi publiskie pasākumi un ierobežota pulcēšanās.

Vēlāk ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9. jūnijam, bet ir mīkstināti iepriekš noteiktie striktie ierobežojumi - atļauta pulcēšanās līdz 25 cilvēku lielām grupām, ievērojot divu metru distanci.

No 12. maija pakāpeniski atsāk darboties muzeji, bibliotēkas, privātās kultūrvietas un var notikt nelieli kultūras pasākumi gan iekštelpās, gan ārtelpās. Kultūras iestādēm noteikti dažādi sanitārie protokoli, kas jāievēro, atsākot darbu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti