Šajā nedēļas nogalē – brauc, kurā virzienā gribi, atradīsi labu koncertu

Šajā nedēļas nogalē muzikālus piedzīvojumus iespējams atrast, lai kurā virzienā dotos. No "Prāta vētras" Liepājā un "Zodiaka" Talsos un Alūksnē, līdz pilsētas svētkiem ar populārāko mūziķu piedalīšanos Valmierā un Tukumā, taču uzmanību vērts pievērst arī mazākiem koncertiem.

Šajā nedēļas nogalē – brauc, kurā virzienā gribi, atradīsi labu koncertu
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Alternatīvās mūzikas kokteilis

Piektdien, 21. jūlija vakarā Lastādijas kvartālu Rīgā pieskandinās īsts alternatīvās mūzikas kokteilis ar "Nova Koma", kas ir lieliska grunge mūzikas grupa, un šis stils nu atkal dodas popularitātes virsotnēs. Uz Lastādijas brīvdabas skatuves kāps arī grupas "ŠŅK" un "Martas asinis".

Pārbaudītas vērtības

Tiem, kas meklē kaut ko pazīstamu un pārbaudītu, – piektdienas vakarā Kuldīgas pilsētas estrādē koncertēs Dons. Vērienīgais brīvdabas koncerts notiks festivālā "Kuldīgas vasaras vitrāžas". Dons uz skatuves kāps pulksten 22.30, savukārt no pulksten 00.45 funk un soul mūzikas ritmos publiku iekustinās grupa "Soul Train" (Šveice/ASV).

Citu izjūtu meklētājiem

Pēdējos gados ļoti populāri kļuvuši koncerti uz ezeriem, un 22. jūlijā pulksten 5.00 no rīta grupa "Sudden Lights" modinās Pabažu ezeru. Arī šogad organizatori rūpējas par iespēju rezervēt/nomāt laivu vai supu.

Ceļojums pa visu pasauli

Ja gribas baudīt ko tradicionālu un skaistu, jādodas un Jaunmoku pili, kur 23. jūlijā skanēs Mārča Auziņa un Aijas Vītoliņas koncerts. Melodiskais ceļojums sāksies pie "Karmenas" karstajā Spānijā, tad visi ceļi vedīs uz "Elizejas laukiem" romantiskajā Francijā, uz mirkli būs iespēja veldzēties Latvijā – "Ķiršu lietū", taču tālāk uz tālo un košo Argentīnu, skanot "Maria de BuenosAires".

Kazāka izvēle

Ja ir vēlme pēc kā mierīgāka, tad nākamnedēļ, 27. jūlijā, Āraišu vējdzirnavās gaidāms maģisks saulriets ar mūziķi Chris Noah.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti