Kultūras ziņas

Kas notiek Latvijas Nacionālajā operā un baletā?

Kultūras ziņas

Risinājums būs pēc 24. marta

Mežaparka estrādes būvdarbi nav pārtraukti

Mežaparka estrādes būvdarbi nav pārtraukti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Neraugoties uz valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, Mežaparka Lielajā estrādē notiekošie būvdarbi nav pārtraukti, būvobjektā strādā vairāk nekā simt strādnieku, un būvnieki cer, ka darbus izdosies pabeigt kā iecerēts – līdz 18. jūnijam – pirms XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem.

“Viss, kas ir līdz šodienai uzbūvēts, - mēs esam grafikā,” Latvijas Televīzijai apstiprināja pilnsabiedrības “LNK, RERE” projekta direktors Valdis Koks.

“Neliela problēma, protams, mums ir, jo mums metāla konstrukcijas montē ungāru kompānija, un tur ir samazinājies montāžnieku skaits, alpīnistu skaits par 15.”

Koks arī informēja, ka objektā strādā ap 103-105 strādnieku, kā arī inženieru tehniskais personāls.

“Protams, rūpējamies, skatāmies, lai viņi neatrastos vienkopus un visas dezinfekcijas lietas, un pārējās nepieciešamās darbības, kā temperatūras kontrole, ja izskatās kāds aizdomīgs,” uzsvēra Koks.

“Turpinām strādāt pilnā iespējamajā jaudā. Trūkstošie resursi, kas ir izbraukuši no valsts, skaidrs, ka neatgriezīsies. Meklējam iespējas, kā 15 strādniekus, alpīnistus aizstāt ar vietējiem. Ja nepaliks nekas sliktāk, tad nevajadzētu būt nekādām problēmām.”

Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki pagaidām nav atcelti – to norise plānota no 6. līdz 12. jūlijam. Taču organizatori apsver vairākus rīcības scenārijus gadījumā, ja ārkārtējo stāvokli valstī lems pagarināt ilgāk par šobrīd noteikto 14. aprīli.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti