Pianists Vestards Šimkus stājas pretī Abavas krācēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Vienmēr nosvērtais un inteliģentais pianists Vestards Šimkus gada nogalē nolēmis ļauties izaicinājumam – stāties pretī Abavas upes krācēm. Vestards stāsta, ka laivā  – kajakā – kāpis tikai vienreiz ar sievu un upe esot bijusi rāma, bet citādi viņam nav nekādu zināšanu, ko darīt laivā, un viņš ir pārliecināts, ka kritiens ūdenī ir neizbēgams.

Gatavošanās un ģērbšanās ir neērta un aizņem daudz laika, bet, uzklausījuši padomus no profesionāļa, Māra Sleja un Vestards kopā dodas iekšā jaunā gada izaicinājumā, kas nebūt nav vienkāršs, jo jādarbojas saskaņoti, bet viņi viens otru nepazīst, tad nu sanāk, ka viņi būs izaicinājums arī viens otram. Brauciens pāri krācēm izrādās viegls un baudāms, bet mandrāža pirms tā daudz lielāka – Māra pirms došanās krācēs paspēj atgādināt Vestardam aizāķēt kājas un nokliedzas, ka vēl kādreiz gribētu iet uz koncertiem!

Vestards saka, ka adrenalīns esot bijis ne pa jokam un galīgi nav paticis mirklis, kad laiva sagriezās, bet secina vienu: “Kas izskatījās grūti, bija vieglāk, bet, kas izskatījās viegli, bija daudz grūtāk!” un priecājas, ka sausām kājām izdevies ne vien pārdzīvot 2020. gadu, bet pārvarēt arī krāču izaicinājumu.

LTV Jaunā gada šovs “Neiespējamā misija 2020” 

2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars bija pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā. Deviņas Latvijā spilgtas un aizvadītajā gadā īpaši populāras personības kopā ar īpašo misiju aģenti Māru Sleju devās piepildīt savus sen lolotos sapņus vai ļāvās kādam unikālam izaicinājumam, kas radīja galvu reibinošas izjūtas.

Misijās piedalījās aktieris un režisors Intars Rešetins, LTV žurnāliste Anete Bērtule, raidījumu vadītāja Sanda Dejus, basketbolists Kristaps Janičenoks, raidījuma “Sporta studija” vadītāji, pavārs Mārtiņš Sirmais, tenisiste Aļona Ostapenko, pianists Vestards Šimkus un arī "Youtube" personība, brazīlietis Felipe Gabriels. Kāds pārvarēja sevi, staigājot pa karstām oglēm, cits slauca govi, vienam bija jālido reaktīvajā lidmašīnā, otram jārepo vai jādodas vakariņās pie prezidenta. Visa sajūtu un piedzīvojumu gamma turpmākajos stāstos! 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti