Latvijā dzīvojošā brazīlieša sapnis – tēja ar prezidentu Levitu. Brazīlijā neiespējamā misija

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijā jau vairākus gadus dzīvojošais brazīlietis Felipe Gabriels kļuvis populārs sociālajos tīklos, pateicoties savai atraktīvajai dabai, ārienei un latviešu valodas prasmēm. Aizvadītajā gadā piedalījies projektos un notikumos ne vien Latvijā, bet arī Baltijā, pat nofilmējies seriālā.

Felipe atzīst, ka ierasti Jaunajā gadā ir mājās ar ģimeni Brazīlijā, un atklāj, ka Jaunajā gadā viņiem ir tāda tradīcija, ka visi jūrā lec pāri septiņiem viļņiem un katrs vilnis ir kāds sapnis. Felipem Brazīlijā satikt prezidentu nebūtu iespējams nekad, bet šeit šī šķietami neiespējamā misija ir iespējama, tāpēc Felipe dodas pie Latvijas Valsts prezidenta Egila Levita pils pagalmā iedzert tēju un ir patīkami satraukts. 

Felipe uzreiz uzsāk sarunu ar prezidentu, pajautājot, kā iet, un vaicājot, cik cilvēku dzīvo pilī, uz ko prezidents lakoniski atbild, ka nedzīvo neviens, bet strādā ap 60 cilvēku, pa nakti paliekot tikai apsargi. Prezidenta Levita sapnis reiz bijis doties uz Brazīliju, bet pagaidām tas vēl nav īstenots.

Felipe dalās pārdomās, ka Brazīlijā prezidents tiek uztverts kā dievs, bet te, sēžot pretī Levita kungam, uzsaka viņu par to, ka prezidents ir parasts cilvēks. Kungu saruna skar vairākas tēmas, Felipe atzīstas, ka viņam ļoti patīk Latvijā un te ir ļoti daudz iespēju arī jauniešiem, uz ko Levits noteic, ka, jā - viņš var objektīvi novērtēt to, jo cilvēki, kas padzīvojuši citur, saprot, ka visur ir savas problēmas, ne tikai Latvijā, un mums tomēr ir zems bezdarba līmenis, kas ir būtiski. 

Felipe uz atvadām prezidentam uzdāvina čili eļļu no Brazīlijas un emocionāli atvadās no prezidenta,  un tad, kad Egils Levits jau aizgājis, nespēj valdīt savu sajūsmu par to, ka prezidents runā un smejas ar viņu kā līdzīgs ar līdzīgu, kas nebūtu iespējams Brazīlijā.

Izbaudīsim dzīvi un respektēsim viens otru arī 2021. gadā! 

LTV Jaunā gada šovs “Neiespējamā misija 2020” 

2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars bija pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā. Deviņas Latvijā spilgtas un aizvadītajā gadā īpaši populāras personības kopā ar īpašo misiju aģenti Māru Sleju devās piepildīt savus sen lolotos sapņus vai ļāvās kādam unikālam izaicinājumam, kas radīja galvu reibinošas izjūtas.

Misijās piedalījās aktieris un režisors Intars Rešetins, LTV žurnāliste Anete Bērtule, raidījumu vadītāja Sanda Dejus, basketbolists Kristaps Janičenoks, raidījuma “Sporta studija” vadītāji, pavārs Mārtiņš Sirmais, tenisiste Aļona Ostapenko, pianists Vestards Šimkus un arī "Youtube" personība, brazīlietis Felipe Gabriels. Kāds pārvarēja sevi, staigājot pa karstām oglēm, cits slauca govi, vienam bija jālido reaktīvajā lidmašīnā, otram jārepo vai jādodas vakariņās pie prezidenta. Visa sajūtu un piedzīvojumu gamma turpmākajos stāstos! 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti