Žurnāliste Anete Bērtule staigā pa karstām oglēm. Neiespējamā misija!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Televīzijas žurnāliste Anete Bērtule pati par sevi saka, ka ir ļoti praktiska un piezemēta būtne un neļaujas ekstrēmiem notikumiem. Viņa atzīst, ka ugunskurs ir laba vieta, kur padomāt, bet nekad ne pāri oglēm staigāt, tāpat viņai esot bail arī no tumsas. Skatoties ugunskurā un domājot par to, kādus vārdus veltīt aizgājušajam gadam, Anete iekliedzas: “Dedz!” 

Cilvēki pāri karstām oglēm staigājuši jau pirms mūsu ēras un, pirms to darīt, ir jāapdomā, no kā gribētos tikt vaļā un ko uzsākt. Pats process ir arī bīstams, jo ogļu temperatūra ir 400–500 grādi, kas var radīt arī sekas, un par to pašam jānes atbildība un mājās pašiem to atkārtot nevajadzētu. Sekas var būt dažādas, lielākoties melnas pēdas un gandarījums, bet vēl ir iespējams arī paslīdēt. Anete:

“Man dzīvē negribas darīt kaut kādas bīstamas lietas, jo dzīve ir skaista. Esmu diezgan neveikla, man bail paslīdēt.”

Kliedzot un spiedzot, pārvarot iekšējo drāmu un trīcošās kājas, Anete novērtēja padomu skatīties uz priekšu, ejot pāri karstajām oglēm un apņemas to darīt arī turpmāk. Par ļaušanos ekstrēmajam pārbaudījumam Anete aizkadrā atzina, ka, lai arī parasti nedara tādas trakas lietas un vispār neuzskata, ka tās jādara, šoreiz bija sajūta, ka nedrīkst teikt “nē” šai misijai. Pēc pārbaudījuma žurnāliste priecājās, ka ļāvās, un atzīst, ka tas devis lielisku pieredzi. Starp citu, pirms ekstrēmā gājiena pāri oglēm atklājas viņas profesionālā daba – viņa pārjautāja, vai visiem ir ieslēgtas kameras?

Kontrolēt ar mēru un ļauties 2021. gadā!

LTV Jaunā gada šovs “Neiespējamā misija 2020” 

2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars bija pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā. Deviņas Latvijā spilgtas un aizvadītajā gadā īpaši populāras personības kopā ar īpašo misiju aģenti Māru Sleju devās piepildīt savus sen lolotos sapņus vai ļāvās kādam unikālam izaicinājumam, kas radīja galvu reibinošas izjūtas.

Misijās piedalījās aktieris un režisors Intars Rešetins, LTV žurnāliste Anete Bērtule, raidījumu vadītāja Sanda Dejus, basketbolists Kristaps Janičenoks, raidījuma “Sporta studija” vadītāji, pavārs Mārtiņš Sirmais, tenisiste Aļona Ostapenko, pianists Vestards Šimkus un arī "Youtube" personība, brazīlietis Felipe Gabriels. Kāds pārvarēja sevi, staigājot pa karstām oglēm, cits slauca govi, vienam bija jālido reaktīvajā lidmašīnā, otram jārepo vai jādodas vakariņās pie prezidenta. Visa sajūtu un piedzīvojumu gamma turpmākajos stāstos! 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti