Šefpavārs Mārtiņš Sirmais met cilpas reaktīvajā lidmašīnā virs LTV ēkas Zaķusalā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Slaukot lidlauku, lai paceltos gaisā, šefpavārs un raidījumu vadītājs Mārtiņš Sirmais, atbildot uz jautājumu par to, kāds bijis 2020. gads ir lakonisks un tiešs: “Tik sūdīgs vēl nav bijis nekad!” Tā nu re kur viņš ir nonācis - slauka skrejceļu un secina, ka strādājis daudz vairāk, nekā parasti, nopelnījis daudz mazāk un arī ar ģimeni kopā ir bijis retāk.

Viss gads sastāvēja no procesiem “atvērt” un “aizvērt” restorānu. Tāpat arī gājis ar raidījuma “Kulta ēdieni” jauno sezonu - tur nofilmēta vesela viena epizode no astoņām, nosmej Mārtiņš. Viņš saglabā pozitīvismu un saka: “Nākošais gads noteikti būs labāks!” 

Pirms kāpšanas reaktīvajā lidmašīnā, Mārtiņš uzklausa norādījumus par sakariem un lidojuma maršrutu, kas vīsies pāri Daugavai un arī TV tornim ar ātrumu 300- 400 km/h un atceras, ka bērnībā anketu kladēs rakstījis, ka nākotnē vēlas kļūt par pilotu, pat nezinot, kas tas īsti ir, jo vienīgā vieta, kur viņš redzējis lidmašīnas, ir bijusi uz pastmarkām. Laika apstākļi sapņa piepildītāju nelutina un Mārtiņš atzīst, ka ir pamatīgi satraucies. Māra Sleja gan viņu mierina, ka pilots lido tik pat labi, cik viņš gatavo uz ko Mārtiņš iespurdzas:

“Nē, es nemāku gatavot, es gribu mācēt labāk gatavot!” un paceļas debesīs. 

Ar skaļu kliedzienu un deju “Kurš ir malacis, es esmu malacis!” Mārtiņš izlec no lidmašīnas un izskatās apmierināts ar piedzīvoto sapņa piepildījumu.

Iespējams ir viss! 

LTV Jaunā gada šovs “Neiespējamā misija 2020” 

2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars bija pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā. Deviņas Latvijā spilgtas un aizvadītajā gadā īpaši populāras personības kopā ar īpašo misiju aģenti Māru Sleju devās piepildīt savus sen lolotos sapņus vai ļāvās kādam unikālam izaicinājumam, kas radīja galvu reibinošas izjūtas.

Misijās piedalījās aktieris un režisors Intars Rešetins, LTV žurnāliste Anete Bērtule, raidījumu vadītāja Sanda Dejus, basketbolists Kristaps Janičenoks, raidījuma “Sporta Studija” vadītāji, pavārs Mārtiņš Sirmais, tenisiste Aļona Ostapenko, pianists Vestards Šimkus un arī "Youtube" personība, brazīlietis Felipe Gabriels. Kāds pārvarēja sevi, staigājot pa karstām oglēm, cits slauca govi, vienam bija jālido reaktīvajā lidmašīnā, otram jārepo vai jādodas vakariņās pie prezidenta. Visa sajūtu un piedzīvojumu gamma turpmākajos stāstos! 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti