Ja sanāk kopā vairāk nekā trīs lauksaimnieki, tad diskusijas par tiešmaksājumiem, mazajiem un lielajiem zemniekiem, nodokļiem un citām lauku ļaudīm svarīgām lietām turpinās arī Ziemassvētkos. Smiltenes novada Rožkalnu mājās piparkūku un pīrādziņu smarža jaucas ar siera un ābolu aromātu, un šovakar daudzās mājās jaušama tā īpašā garšas un noskaņas buķete, ko veido tikai Latvijas produkti. Mūsu dārzos, fermās un kūtīs izaudzētais ir daudz vērtīgāks par ievesto, un tā ir mūsu lielākā bagātība -- saka lauksaimnieki.
Lauksaimnieku pārdomas Ziemassvētkos
Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem un 3 mēnešiem.
25. decembris, 2012, 3:39
Ja sanāk kopā vairāk nekā trīs lauksaimnieki, tad diskusijas par tiešmaksājumiem, mazajiem un lielajiem zemniekiem, nodokļiem un citām lauku ļaudīm svarīgām lietām turpinās arī Ziemassvētkos. Smiltenes novada Rožkalnu mājās piparkūku un pīrādziņu smarža jaucas ar siera un ābolu aromātu, un šovakar daudzās mājās jaušama tā īpašā garšas un noskaņas buķete, ko veido tikai Latvijas produkti. Mūsu dārzos, fermās un kūtīs izaudzētais ir daudz vērtīgāks par ievesto, un tā ir mūsu lielākā bagātība -- saka lauksaimnieki.
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!