«airBaltic» uz laiku pārtrauc visus plānotos lidojumus no 17. marta

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" uz laiku no 2020. gada 17. marta līdz 2020. gada 14. aprīlim apturēs visus lidojumus, ieskaitot lidojumus no Igaunijas un Lietuvas, informēja kompānijā.

“airBaltic intensīvi strādā, lai asistētu visiem pasažieriem, kurus ietekmējušas šīs izmaiņas. Ņemot vērā nepieciešamo pārreģistrāciju apjomu, mēs lūdzam mūsu klientus būt saprotošiem, ka mēs darām visu mūsu spēkos, lai tiktu galā ar šo ārkārtas situāciju,” paudis "airBaltic" vadītājs Martins Gauss.

Ar visiem pasažieriem, kurus skārušas šīs izmaiņas, "airBaltic" sazināsies, nosūtot e-pastu. "airBaltic" klientu apkalpošana turpina saņemt lielāku zvanu un ziņojumu apjomu, tādēļ kompānija iesaka sazināties ar "airBaltic" tikai tad, ja lidojums bija plānots tuvākajās dienās. Tas ļaus tiem cilvēkiem, kuriem bija plānots lidojums drīzumā un kuriem visvairāk nepieciešama uzmanība, sasniegt "airBaltic" vispirms. Aktuālā ceļojumu informācija ir atrodama uzņēmuma mājaslapā.

"airBaltic" šobrīd strādā komerciālas krīzes apstākļos. Kopš 28. februāra uzņēmumā izveidota C19AG darba grupa, kas regulāri izvērtē aktuālāko informāciju un pieņem attiecīgos lēmumus šajā ārkārtas situācijā.

Pēc jau paziņotā darbinieku skaita samazinājuma "airBaltic" tuvākajās dienās turpinās diskusijas ar darbiniekiem un arodbiedrībām par detaļām, kā jaunā situācija ietekmēs darbinieku nodarbinātību un nākotni.

KONTEKSTS:

Latvija uz laiku pārtrauks starptautisko pasažieru pārvadājumus caur lidostu un ostu robežšķērsošanas vietām, kā arī aizliegs visus organizētos pasākumus, sestdien, 14. martā, nolemts Ministru kabineta arkārtas un Krīzes vadības padomes kopsēdē.

Starptautiskā pasažieru kustība tiks slēgta no otrdienas, 17. marta. Tie Latvijas valstspiederīgie, kuri patlaban ir ārvalstīs, varēs atgriezties. Tāpat izbraukt no valsts varēs arī ārzemnieki. Premjers Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība") pēc sēdes skaidroja, ka robežkontrole uz Latvijas robežām ar Lietuvu un Igauniju netiks atjaunota, bet gan tiks pārtraukta organizēta cilvēku pārvietošana. Tāpat netiks pārtraukti kravas pārvadājumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti