«airBaltic» atsāk lidojumus no Rīgas uz Londonu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" plāno 1. jūlijā atsākt tiešos lidojumus no Rīgas uz Londonu, bet 4. jūlijā no Tallinas uz Londonu. Papildus tam 1. jūlijā lidsabiedrība atklās jaunu maršrutu no Viļņas uz Londonu, informēja lidsabiedrības pārstāve Alise Briede.

"airBaltic" pārstāve norādīja, ka lidsabiedrība cieši sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku.

"Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju," uzsvēra Briede.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss sacīja: "Pasažieru drošība un veselība joprojām ir mūsu galvenā prioritāte. Esam ieviesuši stingrus drošības pasākumus, kā arī mēs sekojam līdzi atbildīgo iestāžu rekomendācijām mūsu lidojumos. Visiem pasažieriem airBaltic lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.”

Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas uz dažādiem Eiropas biznesa tranzītmezgliem un turpina atsākt lidojumus uz tādiem populāriem atpūtas galamērķiem kā Dubrovnika, Rijeka, Splita, Barselona, Nica, Larnaka, Roma, Katānija un Milāna, kā arī citiem. Papildus tam "airBaltic" piedāvā dažādus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Vairāk par jaunajiem "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem var noskaidrot lidsabiedrības mājaslapā.

KONTEKSTS: 

Covid-19 slimības ierobežošanai Latvija šā gada marta sākumā nolēma apturēt starptautiskos pasažieru pārvadājumus. Latvijā ārkārtējā situācija beidzās 10.jūnijā

Pēc Latvijas valdības lēmuma no 15. maija atļaut starptautiskos pasažieru aviopārvadājumus uz Baltijas valstīm, kā arī vēlāk - uz citām valstīm.

Slimību profilakses un kontroles centrs 26.jūnijā atjaunoja sarakstu ar Covid-19 izplatību Eiropas valstīs, aicinot nedoties uz Zviedriju un Portugāli, kā arī mudinot apsvērt brauciena nepieciešamību uz Lielbritāniju, Rumāniju, Bulgāriju un Luksemburgu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti