Vijolnieks Mihails Kaziņiks vadīs klasiskās mūzikas meistarklasi un lekciju par van Gogu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ceturtdien, 27. februārī, notiks mākslas zinātnieka un mūziķa Mihaila Kaziņika vijoļspēlei veltīta meistarklase. Sarīkojums notiks multimediālo izstāžu telpā “Digital Art House” un noslēgsies ar īsu eksperta lekciju par Vinsentu van Gogu, kā arī multimediālās izstādes “Vēstules Teo” demonstrāciju, medijus informē “Digital Art House” pārstāvji.

Mihails Kaziņiks Rīgā vadīs vairākus gadskārtējo Kaziņika dienu sarīkojumus. “”Digital Art House” Mihails Kaziņiks pievērsīsies ne tikai vijoļspēles tehniskajam aspektam. Sarīkojuma apmeklētājus gaida iedziļināšanās atskaņojamajās kompozīcijās, pārsteidzoši muzikāli un vēsturiski piedzīvojumi, kas pilnīgi pārvērtīs izpratni par komponistiem un skaņdarbiem. Piebildīšu, ka, lai piedalītos meistarklasē, nemaz nav nepieciešamas speciālās zināšanas — tā ir paredzēta visiem mūzikas un mākslas interesentiem,” stāsta “Digital Art House” tirgvedības direktors J. Getalo.

Meistarklases noslēgumā visi dalībnieki varēs apmeklēt jauno multimediālo izstādi “Van Gogs. Vēstules Teo”. Skatītājiem būs iespēja ne tikai aplūkot vairāk nekā 400 meistara šedevru, kas gleznoti dažādos dzīves posmos – Nīderlandē, Parīzē, Arlā un Overā pie Uāzas –, bet arī iepazīt viņa pasauli caur vēstuļu prizmu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti